Artilane 60mg Ampullen 15 stuks

Voedingssupplement op basis van collageen, voor de gewrichten.

€ 19,45 -10%
17,51
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Voedingssupplement op basis van heel zuiver, gehydroliseerd collageen (Colatech ®) en hyaluronzuur, verrijkt met geconcentreerde tomaat (Solanumly copersicum) met 2 % lycopeen, met vitamine C en met quercetine.
Neem elke dag 1 ampul. Drink het direct op of los het op in een half glas water (en dan opdrinken).
Elke ampul verschaft 7 g heel zuiver gehydroliseerd collageen (Colatech ®), 25 mg hyaluronzuur, 75 mg tomatenconcentraat met een gehalte van 2 % lycopeen, 30 mg quercetine en 60 mg vitamine C.
Merk Artilane
Aflevervorm Ampullen
Type product Voedingssupplementen
Bevat Collageen
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    15/03/2015
    Artilane werkt uitstekend bij de behandeling van (knie-)artrose. Je kan het gewoon opdrinken en je hebt minder inspuitingen nodig met hetzelfde product. Het is een natuurproduct, dus geen bijwerkingen.
    19/08/2014
    Niets zo makkelijk dan elke dag een ampoule uitdrinken. Ik ben zeer tevreden van het resultaat: ik ben terug mobieler en soepeler. Vooral het feit dat ik terug met mijn kleindochter kan gaan wandelen en fietsen, maakt dat ik uitermate tevreden ben.