Be-Life BeFlex + Kurkuma Capsules 60 stuks

Voedingssupplement op basis van kurkuma, MSM, brandnetel en zwarte peper, in de vorm van maagzuurbestendige capsules. Aangewezen ter ondersteuning van de gewrichten en voor het herstel van het kraakbeen.

prijs apotheek: € 16,40
13,38
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Ondersteuning van de gewrichten.
1 capsule 3 keer per dag bij de maaltijd.
Curcuma (Curcuma longa) 6x geconcentr. extract bio 200 mg - Opti®MSM (methyl sulfonyl methaan) 150 mg - Brandnetel (Urtica dioïca) 8x geconcentr. extract bio 100 mg - Bromélaine (2000 GDU) 80 mg - Papaine (100 NF) 80 mg - Gember (Zingiber officinale) 6x geconcentr. extract bio 50 mg - Zwarte peper (Piper nigrum) bio 5 mg.
Merk Be-Life
Aflevervorm Capsules
Gamma Be-Life Complexen
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Bevat Brandnetel, Gember, Kurkuma, MSM, Organisch silicium
Toedieningswijze Oraal

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Ioanna
  24/09/2018
  Hoog gedoseerd en zeer effectief product voor gewrichts- en spierpijn tijdens de menopauze. Het heeft effect!
  Nathalie
  03/05/2018
  Hallo Ik gebruik dit product in het kader van mijn fybromialgie en mijn spierpijn, maar ook mijn darmklachten en vermoeidheid en ik ben er erg blij mee.