Bio-Rhumal forte 1500mg Tabletten 180 stuks

Voedingssupplement op basis van glucosamine 1500mg. Voor de gewrichten van de knie, de heup, de wervelkolom en de vingers. De behandeling dient minimum 3 maanden ingenomen worden.

€ 60,50 -25%
45,38
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

1 tablet per dag met wat water tijdens de maaltijd. Sommige specialisten raden aan de eerste weken zelfs een dubbele dosis te nemen.
 Per tablet FORTE: glucosaminesulfaat 1500mg  (2000mg glucosamine sulfaat..KCL) Per zakje: glucosaminesulfaat 1500 mg
Opmerkingen

Van mariene oorsprong (dus vrij van runderkraakbeenderivaten!).
Merk Rhumal
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Glucosamine
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    21/12/2018
    Product geadviseerd door artsen om gewrichtsproblemen te voorkomen. Ik heb noch een negatief, noch een positief advies, moeilijk vast te stellen of dit product een reëel effect heeft....Dure producten voor wat er binnenin zit. Geen gezondheidsrisico's bij langdurig gebruik.
    29/11/2018
    Vroeger steeds problemen met mijn knieën dan begonnen met het nemen van Glucosamine. Nu reeds méér dan 25 jaar dagelijks gebruik zonder nog problemen, meer kan ik daar niet over zeggen.