Nutergia Ergycartil plus Capsules 90 stuks

Voedingssupplement op basis van glucosamine, chondroïtine, mangaan en vitamine C in de vorm van capsules. Zorgt voor een behoud van de gewrichten.

€ 25,50 -10%
22,95
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

ERGYCATRIL Plus biedt glucosamine en chondroïtine, is rijk aan vitamine C en mangaan. 

Vitamine C helpt de vorming van collageen, een belangrijke component van kraakbeen en mangaan is betrokken bij de normale vorming van bindweefsel.

Gewrichten.
3 capsules per dag aan het begin van de maaltijd.
Chondroïtine sulfate issue de cartilage marin (poisson), glucosamine  sulfate  issue  de  crustacés,  émulsifiant : lécithine de soja ; MéthylSulfonylMéthane (MSM), agent de charge : cellulose ; L-ascorbate de calcium, antiagglomérant : stéarate de magnésium végétal ; gluconate de manganèse.
Innemen als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl, de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.
Merk Nutergia
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine, Mangaan, Vitamine C
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!