Pranarom Aromalgic Roll-on 75ml

Roller op basis van plantaardige en essentiële oliën. Lokaal te gebruiken bij stijfheid van spieren, na een fysieke inspanning. Ook te gebruiken om de spieren voor te bereiden en op te warmen. Houdt de gewrichten soepel.

prijs apotheek: € 18,26 € -5,11
13,15

 • De tube goed schudden voor gebruik.
 • Breng de gel aan tijdens een massage op de getroffen spieren en gewrichten.
 • 2 tot 3 keer per dag herhalen.
 • Ook geschikt voor zwangere vrouwen vanaf de zesde maand van de zwangerschap.
 • Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Aqua, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer/Polyisobutene/Caprylyl/Capryl Glucoside, Helianthus Annuus Seed Oil (Tournesol), Gaultheria Procumbens Leaf Oil (Gaultheria couchée), Eucalyptus Citriodora Oil (Eucalyptus Citronné), Pinus Ponderosa Branch Leaf Oil (Pin de Patagonie), Lavandula Hydrida Oil (Lavandin Super), Calophylum Inophylum Seed Oil (Calophylle), Dehydroacetic Acid/Benzyl Alcohol, Cedrelopsis Grevei Oil (Katafray), Thymus Satureioides Oil (Thym à Feuilles de Sarriette), Arginine, Tocopherol.
Merk Pranarom
Aflevervorm Roll-on
Type product Fytotherapie
Effect Opwarmend
Bevat Kamfer
Aangewezen bij Lichamelijke inspanning, Spierpijn
Geeft warmte? available
Gedeelde ervaringen
  fabienne
  16/04/2016
  zeer praktisch met zijn rollerball die het mogelijk maakt om het product goed te plaatsen met de goede plaats en het goed te spreiden. daarnaast houden we de handen zonder resten van producten en dus geen ongemak zoals in de ooghoek wrijven en dan het hele oog hebben dat huilt Bovenal is het super efficiënt