Tilman Flexofytol Promopack Capsules 180 + 15 stuks

Voedingssupplement op basis van curcuma voor het kraakbeen.

€ 54,90 -33%
36,78
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
De wortel van de kurkuma plant bevat een geheel aan bestanddelen die "curcuminoïden" worden genoemd en waarvan curcumine de belangrijkste is. Curcumine is een krachtig antioxidant die bijdraagt tot de soepelheid van de gewrichten, spieren en pezen. Om een optimale activiteit te bekomen, dient men dagelijks zeer grote hoeveelheden kurkuma in te nemen, daar de curcumine slechts zwak opgenomen wordt door het lichaam en niet goed doordringt in het bloed. De bio-geoptimiseerde curcumine (verhoogde opname in het bloed) maakt een optimaal effect mogelijk. Het bio-geoptimiseerd extract is een exclusiviteit van Flexofytol®, verkregen door een fabricagetechniek waardoor curcumine beter wordt opgenomen dan uit kurkumapoeder.
Gewrichten.
Gewone dosering: 6 tot 12 jaar: 's ochtends 2 capsules, gedurende 1 maand. Ouder dan 12 jaar: 's ochtends en 's avonds 2 capsules, gedurende 1 maand. Onderhoudsdosering: 6 tot 12 jaar: 's ochtends 1 capsule. Ouder dan 12 jaar: 's ochtends 2 capsules. Pezen: 6 tot 12 jaar: 's ochtends en 's avonds 2 capsules, gedurende 1 week. Ouder dan 12 jaar: 's ochtends en 's avonds 4 capsules, gedurende 1 week. Flexofytol mag niet gebruikt worden door kinderen onder 6 jaar.
Bio-geoptimiseerd extract van Curcuma longa gestandaardiseerd op 42 mg actief curcumine*, polysorbaat 80 (emulgator E433), citroenzuur (zuurmiddel E330), capsule: gelatine, glycerine, kleurstoffen (titanium dioxide, karmijnzuur, ijzeroxide), water.
Merk Tilman
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Kurkuma
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  09/09/2018
  Ik heb drie jaar terug een operatie aan mijn knie gehad en wil wel vermelden dat ik graag sport maar steeds vocht in mijn knie had die gepaard hing met ontstekingen. Nu gebruik ik Flexofytol een kleine maand en het vocht uit mijn knie en ontstekingen zijn verdwenen. Het is zeker een aan te raden product.
  24/06/2018
  heel goed tegen ontstekingen voorkomt pijn ge moet het wel eerst een hele tijd nemen voor het in je bloed zit en kan werken
  22/06/2018
  Sinds de inname van het product heb ik geen krampen meer in de handen.
  11/05/2018
  Het beste middel om de wat oudere gewrichten pijnvrij te houden....naast de andere goeie kenmerken van curcuma
  15/04/2018
  goedkoper product dan bij de apotheker dankzij de promotie bij Viata en vooral de volgende dag geleverd, geweldig! Dit product werd mij aanbevolen door mijn behandelend arts
  09/04/2018
  Helpt zeker met soepelheid van gewrichten. Goed produkt.
  08/04/2018
  Helpt goed bij mijn artrose. ‘S morgens heb ik minder tot geen last van stijfheid aan mijn gewrichten. Ik neem er 4 per dag, voorgeschreven door behandelde arts.
  08/02/2018
  Uitstekend product dat jarenlang gebruikt wordt in onderhoud voor mijn breekbare knie. Ook goed voor de darmen. Aanbevolen.
  29/01/2018
  Er is niets mis met de levering van het product en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Na 1 maand gebruik, vermindering van gewrichtspijn. Voor kwetsbare darmen kan het product als activator fungeren.
  19/01/2018
  Reeds een jaar na inname van het geneesmiddel vermindert de pijn in de knieën sterk.
  04/01/2018
  Vlot en correct bezorgd. Dit product helpt me goed bij rheumatische pijn en bij fibromyalgiepijn. Ik gebruik nu minder pijnstilling door deze curcuma. Het werd aangeraden door mijn behandelende arts.
  11/12/2017
  Na 10 dagen gebruik is er al minder pijn in de gewrichten. erg blij met dit voedingssupplement.