Bio-climal Tabletten 56 stuks

Voedingssupplement op basis van zilverkaars in de vorm van tabletten te gebruiken bij opvliegers, overmatig zweten tijdens de menopauze.

€ 20,95 -10%
18,86
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Natuurlijk product te gebruiken bij klachten ten gevolge van de overgang: warmte opwellingen, overmatig zweten, irriteerbaarheid.
Menopauze
1 tablet per dag
80 mg gestandardiseerd extract van Cimicifuga racemosa (zilverkaars) per tablet
Raad

Alhoewel reeds na een tweetal weken een verbetering optreedt is het aan te raden een kuur van verschillende maanden te volgen.
Merk Bioclimal
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Cimicifuga
Aangewezen bij Menopauze

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  14/04/2017
  Gebruik het product al een tijdje en voel wel verbetering maar heb toch nog lichte opvliegers
  23/01/2017
  Ik gebruik dit product al enkele jaren , het heeft me enorm geholpen bij mijn overgangsfase . Je moet het wel enkel weken of een maand innemen voor je merkt dat het werkt maar het helpt wel degelijk . Ik wilde na een jaar eens volledig stoppen maar ik kreeg weer regelmatig last van mijn overgangsperiode , dus ik neem ze nu terug en zonder neven werkingen . Ik blijf ze nog wel een tijdje nemen . En bestellen bij Viata is goedkoper dan de apotheek bij ons en toch snel geleverd !
  01/04/2016
  Ik gebruik het product nu een tweetal maanden. Voor mij is het de oplossing in mijn overgangsfase.
  01/02/2016
  Gebruik nu 3 weken dit product en weet eigenlijk nog niet zo goed of het bij mij werkt. Ik heb daarom ook 2 verpakkingen besteld om zo op een iets langere termijn te kunnen beoordelen. In ieder geval tot nu toe geen bijwerkingen geconstateerd.