Mannavital Maca platinum Capsules 60 stuks

Plantaardig voedingssupplement met maca. Geeft meer energie en een betere stressbestendigheid. Versterkt de seksuele levenslust bij man en vrouw, zorgt voor een vlottere menopauze, gaat goedaardige prostaathypertrofie afremmen en ondersteunt de vruchtbaarheid.

€ 16,85 -10%
15,17
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Peruviaanse ginseng voor meer energie en een betere stressbestendigheid, voor meer seksuele levenslust, voor een vlottere menopauze, om goedaardige prostaathypertrofie af te remmen en voor een betere vruchtbaarheid bij subfertiliteit.
Dosering

2 capsules per dag.
Maca gestandaardiseerd op 0,6 % glucosinolaten. Sterk geconcentreerd: 2 capsules komen overeen met 25 g verse wortel. Gekweekt onder ideale omstandigheden op meer dan 4000 m hoogte in de Andes.
Merk Mannavital
Aflevervorm Capsules
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Effect Geeft meer energie
Bevat Maca
Aangewezen bij Menopauze, Verlaagd libido, Vruchtbaarheidsproblemen
Leeftijdscategorie Voor volwassenen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    29/12/2016
    Ik weet niet of het efficiënt is voor kwalen tijdens de menopauze
    08/09/2016
    niet spectaculair maar wel goed. Mogen wel niet vergeten dagelijks 2 capsules te nemen