Menophytea Opvliegers Capsules 80 stuks

Voedingssupplement op basis van 4 plantaardige extracten: inuline uit cichorei, kudzu, vlas en hop. Vitamine B6 draagt bij aan het regelen van de hormonale activiteit. De bestanddelen worden verdeeld over 24u vrijgegeven. Dit preparaat helpt opvliegers verminderen, en helpt tegen nachtelijk zweten tijdens de overgang.

€ 29,95 -10%
26,96
Voor vrouwen vanaf 45 jaar en ouder. Helpt opvliegers en nachtelijk zweten te verminderen.
Opvliegers.
Neem 2 groene capsules 's ochtends en 2 witte capsules 's avonds, met een glas water, gedurende 3 maanden.
2 groene caps, deze zijn speciaal ontworpen om opvliegers door de dag te verminderen. Deze bevat:inuline van chicorei 400mg,dicalciumfosfaat,droog extract van lijnzaad 210mg,caps van plantaardige oorsprong:hypromellose,titaandioxide,chlorophylline kopercomplex,lifenol droog extract van hopbellen 100mg,plantaardig magnesiumstearaat. 2 witte caps, deze verminderen het nachtelijk zweten:inuline van chicorei 750mg,capsule van plantaardige oorsprong:hypromellose,titaandioxide,dicalciumfosfaat,droog extract van kudzuwortel 50mg,plantaardig magnesiumstearaat
Merk Menophytea
Aflevervorm Capsules
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Bevat Hop, Overige samenstellingen
Aangewezen bij Menopauze

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!