Nutriphyt Linidol Tabletten 30 stuks

Voedingssupplement op basis van broccoli, lijnzaad en glutathion, in de vorm van tabletten. Ondersteunt het normaal oestrogeenmetabolisme.

€ 41,50 -20%
33,20
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Toepassing

Ondersteunt het oestrogeenmetabolisme

Eigenschappen

Oestrogenen zijn vetoplosbare hormonen en moeten wateroplosbaar gemaakt om ze uit het lichaam te verwijderen en een normale hormoonbalans te handhaven. De verhouding tussen de oestrogeenmetabolieten (2-hydroxy-oestron/16-hydroxy-oestron) is een betrouwbare indicator van het hormonale evenwicht zowel bij de vrouw als de man. Deze verhouding beïnvloedt de gezondheid van specifieke weefsels zoals: de borsten, het endometrium, prostaat, enz. Ineffectieve verwijdering van deze metabolieten heeft gevolgen voor de gynaecologische weefsels. De familie van de Brassicaceae of kruisbloemigen (waaronder onze koolsoorten, broccoli, spruitjes, (...)) bevat stoffen waarvan is aangetoond dat ze het oestrogeenmetabolisme kunnen ondersteunen door het teveel aan oestrogenen terug te dringen en het normale evenwicht tussen oestrogenen te herstellen. Het zijn vooral de stoffen indol-3-carbinol en di-indolmethaan (uit de hydrolyse van glucosinolaten) die de activiteit van het P450-enzym modificeren met hogere productie van de 2-hydroxy-oestrogenen en herstel van de oestrogeenverhouding tot gevolg. Lijnzaadextract (Linum usitatissimum) bevat lignanen, een belangrijke groep van fyto- SERMS (selectieve oestrogeen modulatoren) die de activiteit van het aromatase-enzym afremmen. Het aromatase-enzym zet androgenen onomkeerbaar om in oestrogenen. Lijnzaad bevat tevens lignanen die het SHBG (sex-hormone binding globuline) stimuleren. SHBG bindt hormonen (vooral schadelijke hormoonmetabolieten) zodat ze hun activiteit niet kunnen uitoefenen. Gereduceerd glutathion is de belangrijkste antioxidans (detoxificans) in de lever en blijkt in alle tumorale stadia chronisch deficiënt te zijn. Ze speelt een essentiële rol bij de synthese en het herstel van leesfouten bij het kopiëren van DNA.
1 per dag
Brassica oleracea (broccoli) vrucht 250mg Linum usitatissimum (lijnzaad) zaad 100mg Glutathion 100mg
Merk Nutriphyt
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Isoflavonen = fyto-oestrogenen
Aangewezen bij Menopauze

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  11/07/2017
  Mijn natuurgeneesheer heeft mij dit product aangeraden tegen endometriose en ik merk meteen de voordelen van het product! De levering verliep correct en snel, echt een aanrader!
  27/02/2017
  Linidol gebruik ik in combinatie met de anti conceptie pil Zoely. Zoely heeft in gebruik voor mij wat bijwerkingen. Linidol gelijk met Zoely in de avond ingenomen neemt voor mij alle klachten weg. Zonder Linidol is geen optie.
  22/10/2016
  Na een gynaecoloogbezoek werd mij dit product aangeraden, omdat ik met terugkerende endometriose zat. Mijn arts weet dat ik geen hormonenpillen wil slikken en schreef Linidol op. Na een eerste bezoek bij de apotheek viel ik achterover van de kostprijs! Een bezoek op jullie website toonde me dat de beste prijs/kwaliteitverhouding hier te vinden was. Ik deed mijn eerste bestelling en kreeg meteen ook een persoonlijk kaartje meegestuurd. Ik vind de verzending supervlot, de klantenservice en kortingen optimaal! Ik gaf reeds aan verschillende mensen de website viata.be door en met succes!
  07/05/2016
  Ik startte met dit produkt na een gynaecoloogbezoek. Sinds ik 10 jaar geleden stopte met de pil had ik veel last van pms wat zich vooral uitte in felle krampen, winderigheid en opgezwollen buik en een onrustig gevoel e'n dit zowat de helft van de maand. De arts stelde me voor twee keuzes, dit produkt proberen of weer aan de pil gaan. Ik was een beetje sceptisch, maar het resultaat was verbluffend. Reeds na twee weken merkte ik een verschil. Geen krampen, geen lastig gevoel meer. M'n buik is opmerkelijk platter. Vaak nam ik perdofemina om de klachten wat af te zwakken, dat is nu enkel nog de 1ste menstruatie dag. Over vervanging voor een hormoonbehandeling kan ik geen ervaring delen, maar blijkbaar doet het toch 'iets' waardoor je hormonenhuishouding positief beïnvloedt wordt... ikzelf ben er alvast heel gelukkig mee :-)
  01/05/2016
  Het product werd voorgeschreven door de genyacoloog. Het neemt de negatieve gevolgen van de menopauze weg. In principe kan het daardoor beschouwt worden als een goed product. Het is een supplement die zeker zijn nut bewijst. Als er een tijd gestopt wordt met dit product ondervind je wat dit product doet. Dat is meteen het bewijs dat het product een effectieve werking heeft. Het is een product dat de vooruitgang in de wetenschap bewijst daardoor krijgt het vijf sterren.
  14/01/2016
  Het schijnt de hormoonbehandeling te kunnen vervangen die je krijgt bij bijvoorbeeld borstkanker maar hier is weinig info over te vinden. Toch gebruik ik het hiervoor aangezien er weinig alternatieven zijn.