Ymea Totaal NF Tabletten 120 stuks

Voedingssupplement op basis van zilverkaars en vitaminen in de vorm van tabletten. Geeft meer energie en verminderd de opvliegers. Geschikt voor langdurig gebruik.

€ 48,50
38,35
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Ymea Totaal helpt bij menopauzeklachten dankzij een dubbele werking:
1 Comfort bij menopauze:
Zilverkaars helpt bij opvliegers, nachtelijk transpireren en prikkelbaarheid, Vitamine B6 draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit.
2 Meer energie:
Vitamine B12 draagt bij tot een normaal energiemetabolisme, Vitamine D, C en Zink dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem, Foliumzuur helpt om de vermoeidheid te verminderen,Vitamine B5 ondersteunt de mentale prestaties .
Menopauze, opvliegers.
1 tablet per dag bij het ontbijt.
Zilverkaars, vitamine B5, B6, B12, C, D en zink.
Merk Ymea
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Cimicifuga, Overige samenstellingen
Aangewezen bij Menopauze

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    18/02/2018
    Ik word 's nachts veel minder wakker. Opvliegers zijn verminderd na 2 weken gebruik en ik hoop dat dit nog verbeterd. Tot nu toe zeer tevreden over Ymea.