085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

6D Recovery Shake aardbei NF Poeder 1kg

Poeder 1kg
22,49 24,99
Op voorraad
22,49
-10%
prijs apotheek: 24,99 Je bespaart: -2,50
Voedingssupplement op basis van eiwitisolaat, in de vorm van een poeder met aardbeiensmaak. De samenstelling, laag in lipiden en rijk aan koolhydraten en eiwitten, maken het de ideale drank voor alle sporters die op zoek zijn naar optimaal spierherstel en snelle reconstitutie van verloren gegane vloeistoffen, elektrolyten en suikers.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Na een intensieve training of wedstrijd zijn de koolhydraatreserves in de spieren en de lever uitgeput en moeten ze worden aangevuld. Tegelijkertijd heeft het lichaam aminozuren nodig voor het herstel van de spieren door middel van proteïnesynthese. De winst die je kunt behalen door training ("trainingsaanpassing") wordt voor een groot deel bepaald door het vermogen om na de training nieuwe eiwitten te synthetiseren. Wat betreft het aanvullen van de koolhydraatvoorraden van het lichaam: een combinatie van glucose en fructose (bijv. tafelsuiker) herstelt het spierglycogeen net zo snel na de training als glucose alleen. Interessant is dat deze combinatie van suikers het leverglycogeen sneller herstelt en maag- en darmklachten vermindert. Daarom bevat de "6d Recovery shake" een mengsel van maltodextrine, sacharose en fructose in plaats van alleen glucose en/of maltodextrine. De toevoeging van ± 30 g (= 0,4 g / kg lichaamsgewicht) wei-eiwit (= snel verteerbaar eiwit) aan deze koolhydraten versnelt de resynthese van spierglycogeen verder. Bovendien maximaliseert deze eiwitdosis, die ook 3 g leucine bevat, de synthese van nieuwe spiereiwitten. Om deze redenen is alleen snel verteerde wei-eiwit, van nature rijk aan leucine, opgenomen in de "6d recovery shake". Het herstellen van de vocht- en elektrolytenbalans is ook essentieel in het herstelproces na de training. Dankzij de hoge zoutconcentratie (1.200 mg natrium per liter) stimuleert de "6d RECOVERY SHAKE" het dorstgevoel, wat de opname van vloeistoffen bevordert. Bovendien vermindert de toevoeging van natrium de noodzaak om te plassen, terwijl het lichaam meer van de ingenomen vloeistoffen kan vasthouden. Daarom bevordert natrium het rehydratatieproces.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Meng 100 g (=3 schepjes) poeder in 300 ml water. Gebruiken na een intensieve training of wedstrijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

whey protein isolate (contains milk) [whey protein isolate (contains milk), emulsifier: soy lecithin]; maltodextrin; sucrose; fructose; natural flavours; trisodium citrate; potassium chloride; trimagnesium citrate; colorant: beetroot red; anti-caking agent: silicon dioxide. May contain traces of gluten, egg, peanuts and various types of nuts and seeds.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk 6D
Aflevervorm Poeder
Gamma 6D Recovery
Type product Dieetvoeding, Voedingssupplementen
Type voeding Dieetvoeding
Bevat Proteïnen
Smaak Aardbei
Keyword Aansterkend, Sport
Glutenvrij? not available
Isotoon? not available
Lactosevrij? not available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met 6D Recovery Shake aardbei NF