085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

A. Vogel Echinaforce Druppels 100ml

5 reviews
Druppels 100ml
14,07 16,95
Op voorraad
14,07
-17%
prijs apotheek: 16,95 Je bespaart: -2,88
Natuurlijk product op basis van echinacea voor het immuunsysteem, in de vorm van druppels. Verhoogt de weerstand en versnelt het herstel na ziekte.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Immuunsysteem

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Tenzij anders is voorgeschreven: volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: 3-5 keer daags 20-25 druppels in wat water innemen.Als de klachten verergeren of wanneer er na 2 weken onafgebroken gebruik geen verbetering van klachten wordt bemerkt, raadpleeg dan uw arts. Voor gebruik schudden Omdat er tijdens bewaring enig bezinksel kan ontstaan moet er geschud worden voor gebruik. Het flesje schuin houden (onder een hoek van 45°) tijdens het druppelen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

De actieve bestanddelen zijn ethanolextracten van verse bloeiende Echinacea purpurea-planten (kruid en wortels). Een ml bevat 905 mg extract. Dit komt overeen met 252-463 mg verse Echinacea purpureaplanten (kruid en wortels). Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: Ethanol 96% (v/v), water (gezuiverd). Alcoholgehalte: ca. 65% (v/v)

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk A.Vogel
Aflevervorm Druppels
Gamma A.Vogel Echinaforce
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Echinacea
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, Voor volwassenen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met A. Vogel Echinaforce

Geeft effectieve opbouw van weerstand

Theo Thewys

Ik gebruik dit al meer dan 30 jaar met enige regelmaat, vooral in de winter. Zodra ik een verkoudheid op voel komen, dan begin ik met 30 druppels in een glas, herhaal dit een paar keer op een dag en dan voel ik de verkoudheid wegtrekken. Normaal gesproken neem ik in de winter iedere dag een glas met druppels. Zomers sla ik periodes over en alles bij elkaar genomen werkt het voor mij prima zo.

Dianne

Wij nemen het nog niet lang genoeg om een correcte ervaring te kunnen meedelen.

Henri Van Strydonck

Super te vreden ik had al een bestelling gedaan en kwam er achter dat ik wat vergeten was en contact gezocht met viata en stuurde dit de volgende dag na en zonder vzk

Alberto

Echinaforce is een zeer goed product, dat ik heb gebruikt voor jaren!

Anne Adler