Abbott

Het Amerikaanse Abbott Laboratories zag al in 1888 het levenslicht en was het geesteskind van Dr. Wallace Calvin Abbott. Doorheen de jaren heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van voedingsproducten, diagnostische apparatuur en medische hulpmiddelen. Al ruim 125 jaar zet het bedrijf zich in voor ontwikkelingen in de wetenschap, technologie en voeding. 

Bij Viata kan je terecht voor de diagnostische apparatuur van Abbott. Deze apparatuur kan helpen bij de metingen van de bloedsuiker van diabetici. De lancetten van Abbott kunnen gebruikt worden in prikpennen die gebruikt worden om capillair bloed te prikken. 
 

1 geselecteerd - Verfijn selectie
Jouw selectie ×

9,5 / 10
 • Cindy uit Kantens schreef:
  Helemaal prima
  Snel geleverd. Voordelig. Goede ervaring. Ik ga vaker bestellen.
 • Y. Kagan uit 's Gravenhage schreef:
  Top!
  Geweldige service, goede prijzen. Je krijgt zelfs een persoonlijke, met de hand geschreven kaartje als dank. Erg leuk bedacht.
 • Ingrid Teseling uit Zeist schreef:
  Snelle levering en juiste product geleverd.
  Bestelling via Viata door ons op zaterdag geplaatst en het bestelde product zoals getoond op de website werd binnen een twee dagen geleverd. Product was netjes en goed verpakt en incl. een persoonlijk handgeschreven welkomstkaartje en presentje. Prima service dus, goede website en zeer zeker voor herhaling vatbaar.
1 - 1 van 1 |
placeholder Thin lancets
 (0)
prijs apotheek: 12,58
11,20
-11%
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

prijs apotheek: 12,58

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

1 - 1 van 1 |