Aboca LenoDiar kinderen Zakjes 12 stuks

Zakjes 12 stuks
11,61
Op voorraad
11,61
Medisch hulpmiddel op basis van een complex van tannines en flavonoïden in de vorm van oplosbare korrels. Gaat diarree tegen en brengt de darmen weer in balans. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Diarree bij kinderen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

De aanbevolen dosering is elke 3 uur 1 zakje tot maximaal 4 zakjes per dag afhankelijk van de ernst van de klachten. Los de inhoud van een zakje op in 10 ml water (ongeveer 1 eetlepel).

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Actitan-F, een plantaardig moleculair complex van tannines (uit gewone agrimonie, tormentil) en flavonoïden (uit kamille).
Titer van de totale tannines ≥ 7,8%
Bevat bovendien: gevriesdroogde bosbessen-, bramen-, vlierbessensap, rietsuiker, natuurlijk aroma en citroenaroma, essentiële citroenolie, Arabische gom.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Aboca
Aflevervorm Zakjes
Type product Fytotherapie, Medisch hulpmiddel
Type maag- en darmstoornissen Diarree
Effect Diarree behandelen
Bevat Overige
Specifiek voor diabetici? not available

Aboca LenoDiar kinderen is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.