085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Aboca Natura Mix Ondersteuning Zakjes 20 stuks

Zakjes 20 stuks
15,71 16,89
Op voorraad
15,71
-7%
prijs apotheek: 16,89 Je bespaart: -1,18
Voedingssupplement op basis van koninginnenbrij, acerola en bessensap in de vorm van zakjes, draagt bij tot vermindering van vermoeidheid en goede werking van het immuunsysteem.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vermoeidheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Bij kinderen onder de 6 jaar wordt aanbevolen 1 zakje per dag in te nemen en boven de 6 jaar en bij volwassenen 2 zakjes, bij voorkeur 's morgens. De inhoud van het zakje kan direct in de mond oplossen of met water, vruchtensap of yoghurt verdund worden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Rietsuiker, gevriesdroogde koninginnenbrij, acerola (Malpighia punicifolia) gevriesdroogd vruchtensap, inuline uit cichorei (Cichorium intybus) wortel, natuurlijk aroma, bosbessen (Vaccinium myrtillus) gevriesdroogd vruchtensap, vlierbessen (Sambucus nigra) gevriesdroogd vruchtensap, acaciagom, bramen (Rubus fruticosus) gevriesdroogd vruchtensap, bosbessen (Vaccinium myrtillus) droog vruchtenextract.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Aboca
Aflevervorm Zakjes
Type product Voedingssupplementen
Effect Geeft meer energie, Weerstand verhogend
Bevat Acerola, Koninginnebrij
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Aboca Natura Mix Ondersteuning