085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Aboca Sollievo Physiolax Tabletten 45 stuks

Tabletten 45 stuks
10,08
Op voorraad
10,08
Voedingssupplement op basis van een complex van planten in de vorm van tabletten, ter ondersteuning van de darmwerking en de behandeling van constipatie.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Sollievo PhysioLax is een product voor de behandeling van constipatie. De werking van het product is gebaseerd op een synergetisch effect van de aanwezige stoffen, die inwerken op de talrijke darmfuncties om de normale darmpassage regelen. Sollievo PhysioLax werkt dus met een niet-farmacologisch werkingsmechanisme.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Behandeling van constipatie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tot 3 tabletten voor het slapen gaan. De juiste dosering is afhankelijk van het minimum aan tabletten dat nodig is om een normale stoelgang te hebben.

Geschikt voor volwassen en kinderen vanaf 12jaar.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Planten complex uit senna, cichorei, venkel, paardenbloem, karwij en komijn: 420mg per tablet.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Aboca
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Constipatie
Effect Stoelgangbevorderend
Bevat Cichorei, Karwij, Komijn, Paardenbloem, Senna, Venkel
Specifiek voor diabetici? not available

Aboca Sollievo Physiolax is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts. Geneesmiddelen mogen niet teruggenomen worden.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.