Acar-up

1 op 5 personen in Europa is allergisch aan huisstofmijt. Deze kleine beestjes verstoppen zich het liefst in beddengoed en kussens. Hier kunnen ze namelijk gemakkelijk voedsel vinden aangezien je lakens vol zitten met heerlijke huidschilfers. Verder haalt de mijt het nodige water om te overleven uit de luchtvochtigheid. Wanneer de lucht minder vochtig is, geven de mijten een signaal om te groeperen. Dit doen ze om minder vocht te verliezen. 

Acar’Up maakt gebruik van de groeperingsdrang van de huisstofmijt om een valstriksysteem te ontwikkelen waarmee de mijten simpelweg uit de matras verwijderd kunnen worden. Het systeem bestaat uit een technisch textiel met een speciale weeftechniek en een spray die de mijten aantrekt. Nadat de mijt gelokt wordt door de aangename geur van de spray, verschuilt ze zich in het technisch textiel. Vervolgens wordt het textiel in de wasmachine gewassen om de mijt te verwijderen.
 

1 geselecteerd - Verfijn selectie
Jouw selectie ×

9,2 / 10
 • Rot Kop uit Hoeven schreef:
  Altijd goed en snel geholpen
  Het is altijd tof zakendoen met Viata en ze zijn de beste op het gebied van online apotheek en alles word ook snel verzonden.
 • Nel uit Amsterdam schreef:
  Snel
  Goed verzorgd en snelbezorgd
 • a.j. kok uit Farmsum schreef:
  Goed
  Goed, maar als je iedere keer achteraf een beoordeling moet maken geeft dat rompslomp waar niemand op zit te wachten lijkt mij. ze verwerken de bestelling correct naar mijn mening
1 - 2 van 2 |
placeholder Acar'Up navulling
 (6)
Acar'Up navulling 300ml

Acar'up is vervangen door ExAller, zelfde doeltreffendheid zonder special textiel.

placeholder Acar'Up Uno Kit Oplossing + Textiel
 (2)
Acar'Up Uno Kit Oplossing + Textiel 1 stuks

Acar'up is vervangen door ExAller, zelfde doeltreffendheid zonder special textiel.

1 - 2 van 2 |
Gedeelde ervaringen
 • Ik gebruik dit product al iets meer dan een jaar en ik ben erg blij met de effectiviteit van Acarup, dat ook een natuurlijk product is. Ik had allergische huidreacties en nu is alles in orde!
  Patricia Heymans 28/09/2019
 • Uitstekend product, erg effectief tegen mijn allergieën. Ik ben zeer tevreden.
  Brigitte 31/08/2019
 • Uitstekend product voor mijn huisstofmijtallergieën. Sinds de behandeling geen onbedoelde hoest- en astma-aanvallen meer door huisstofmijten in de matras en banken. Ik beveel het aan!
  rousseau 14/07/2019
 • erg tevreden
  haticd 04/06/2019
 • Heel tevreden over dat product mijn hond heeft geen jeuk meer. De zelfbruiner is een mooie egaale kleur, tevreden. De omega helpt met onze cholesterol. Tevreden.
  Heusicom Patricia 12/05/2019
 • Zeer gemakkelijk te gebruiken, sinds ik het gebruik, zijn mijn zoon beten minder en minder. Ik raad het aan voor alle mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt
  Nathalie 06/10/2018