Acar-up

1 op 5 personen in Europa is allergisch aan huisstofmijt. Deze kleine beestjes verstoppen zich het liefst in beddengoed en kussens. Hier kunnen ze namelijk gemakkelijk voedsel vinden aangezien je lakens vol zitten met heerlijke huidschilfers. Verder haalt de mijt het nodige water om te overleven uit de luchtvochtigheid. Wanneer de lucht minder vochtig is, geven de mijten een signaal om te groeperen. Dit doen ze om minder vocht te verliezen. 

Acar’Up maakt gebruik van de groeperingsdrang van de huisstofmijt om een valstriksysteem te ontwikkelen waarmee de mijten simpelweg uit de matras verwijderd kunnen worden. Het systeem bestaat uit een technisch textiel met een speciale weeftechniek en een spray die de mijten aantrekt. Nadat de mijt gelokt wordt door de aangename geur van de spray, verschuilt ze zich in het technisch textiel. Vervolgens wordt het textiel in de wasmachine gewassen om de mijt te verwijderen.
 

1 geselecteerd - Verfijn selectie
Jouw selectie ×

9,2 / 10
 • Jan uit Rhoon schreef:
  Snelle en correcte service
  Snelle service, volgens afspraak
 • Cindy van Dijk uit Alblasserdam schreef:
  Super
  eerst met een medewerker gechat dacht dat het er niet was kreeg een link en ik kon bestellen precies wat ik nodig had in een woord Super
 • Erwin uit Amsterdam schreef:
  Fantastisch en betrouwbaar!
  Zeer goede apotheek. Bestelling kwam de volgende dag en alles verliep soepel en snel. Betrouwbaar en snelle service! Sterk aanbevolen!
1 - 2 van 2 |
placeholder Acar'Up Uno Kit Oplossing + Textiel
 (2)
Acar'Up Uno Kit Oplossing + Textiel 1 stuks

Acar'up is vervangen door ExAller, zelfde doeltreffendheid zonder special textiel.

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

placeholder Acar'Up navulling
 (6)
Acar'Up navulling 300ml

Acar'up is vervangen door ExAller, zelfde doeltreffendheid zonder special textiel.

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

1 - 2 van 2 |