Acar-up

1 op 5 personen in Europa is allergisch aan huisstofmijt. Deze kleine beestjes verstoppen zich het liefst in beddengoed en kussens. Hier kunnen ze namelijk gemakkelijk voedsel vinden aangezien je lakens vol zitten met heerlijke huidschilfers. Verder haalt de mijt het nodige water om te overleven uit de luchtvochtigheid. Wanneer de lucht minder vochtig is, geven de mijten een signaal om te groeperen. Dit doen ze om minder vocht te verliezen. 

Acar’Up maakt gebruik van de groeperingsdrang van de huisstofmijt om een valstriksysteem te ontwikkelen waarmee de mijten simpelweg uit de matras verwijderd kunnen worden. Het systeem bestaat uit een technisch textiel met een speciale weeftechniek en een spray die de mijten aantrekt. Nadat de mijt gelokt wordt door de aangename geur van de spray, verschuilt ze zich in het technisch textiel. Vervolgens wordt het textiel in de wasmachine gewassen om de mijt te verwijderen.
 

1 geselecteerd - Verfijn selectie
Jouw selectie ×
Verfijn selectie

9,2 / 10
 • Carla uit Schiedam schreef:
  Goed en snelle service
  Goed en snel
 • Amy uit Duiven schreef:
  Hele geweldige service!
  Ik ben zeer te spreken over Viata en ik het vervolg bestel ik mijn producten hier! Er was iets mis gegaan met de producten van mijn bestelling, maar dit hebben ze super goed en snel opgelost voor mij. Echt top klantenservice!
 • Ada uit Alphen schreef:
  product mooi op tijd ontvangen
  Gezien mijn problemen met zitten/liggen en lopen hoopte ik via een zitkussen wat minder pijn te hebben maar dat is helaas niet zo. Uiteraard kan dat kussen er niets aan doen en zal zeker in de toekomst hopelijk nog gebruikt gaan worden.
1 - 3 van 3 |
placeholder Acar'Up navulling
 (8)
Acar'Up navulling 300ml

Acar'up is vervangen door ExAller, zelfde doeltreffendheid zonder special textiel.

59,90
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite

placeholder Acar'Up Uno Kit Oplossing + Textiel
 (2)
Acar'Up Uno Kit Oplossing + Textiel 1 stuks

Acar'up is vervangen door ExAller, zelfde doeltreffendheid zonder special textiel.

29,95
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite

placeholder Acar'Up navulling
 (1)
Acar'Up navulling 100ml

Acar'up is vervangen door ExAller, zelfde doeltreffendheid zonder special textiel.

1 - 3 van 3 |
Gedeelde ervaringen
 • Ik gebruik dit product al iets meer dan een jaar en ik ben erg blij met de effectiviteit van Acarup, dat ook een natuurlijk product is. Ik had allergische huidreacties en nu is alles in orde!
  Patricia Heymans 28/09/2019
 • Uitstekend product, erg effectief tegen mijn allergieën. Ik ben zeer tevreden.
  Brigitte 31/08/2019
 • Uitstekend product voor mijn huisstofmijtallergieën. Sinds de behandeling geen onbedoelde hoest- en astma-aanvallen meer door huisstofmijten in de matras en banken. Ik beveel het aan!
  rousseau 14/07/2019
 • erg tevreden
  haticd 04/06/2019
 • erg tevreden zoontje werd wakker met verstopte neus .dit is nu in het verleden.
  hatice 04/06/2019
 • Heel tevreden over dat product mijn hond heeft geen jeuk meer. De zelfbruiner is een mooie egaale kleur, tevreden. De omega helpt met onze cholesterol. Tevreden.
  Heusicom Patricia 12/05/2019
 • Zeer gemakkelijk te gebruiken, sinds ik het gebruik, zijn mijn zoon beten minder en minder. Ik raad het aan voor alle mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt
  Nathalie 06/10/2018