(25)
Deel hier je ervaring met het product
9,2 / 10
 • rene uit rotterdam schreef:
  top
  vragen snel beantwoord via mail en goed product met scherpe prijs
 • riet van roessel uit zwijndrecht schreef:
  is goed
  is goed alles goed gegaan
 • jannepol uit krimpen aan den ijssel schreef:
  ik ben super tevreden met jullie service
  ik bestel heel graag bij jullie ,voor verschillende producten ,super prijs en snelle levering in een woord TOP

Actinica Lotion 80g

Medisch hulpmiddel voor de preventie van bepaalde vormen vanniet melanome huidkanker bijrisicopatiënten(immunosuppressie), in de vorm van een lotion. Beschermt tegen zowel UVA- en UVB-stralen. Heeft ook hydraterende eigenschappen en verzorgt de huid. Waterbestendig. en geschikt voor gevoelige huid.

prijs apotheek: 23,03
15,89
-32%
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

prijs apotheek: 23,03

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

 • Grotere drukte: levertijd 1-3 dagen
 • Gratis levering mogelijk*
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
NMSC preventie.
De best mogelijke bescherming wordt verkregen door Actinica iedere ochtend royaal aan te brengen op elk deel van de huid die overdag aan de zon wordt blootgesteld. Breng Actinica aan voordat u andere cosmetische producten aanbrengt (geef Actinica een paar minuten de tijd om in de huid te trekken). Breng Actinica lotion opnieuw aan als u langere perioden in water bent geweest of als u hevig heeft gezweet. Draag beschermende kleding en vermijd zoveel mogelijk direct zonlicht. Het huidoppervlak verschilt per persoon; de volgende tabel geeft bij benadering de benodigde dosering. Het beschermingsniveau kan verminderen wanneer een kleinere hoeveelheid wordt gebruikt.

Voor een optimale verdeling en een aangenaam huidgevoel, kan de dosering bijvoorbeeld in twee keer worden aangebracht, door na de eerste dosering 5–10 minuten te wachten voor de tweede dosering. Let erop dat tussen de éérste en de twééde keer aanbrengen niet meer dan 10–15 minuten tijd verstrijkt. De aangegeven doseringen voor het gezicht, de hoofdhuid, etc. kunnen als referentie dienen voor de benodigde dosering op verdere delen van de huid. Bij het eerste gebruik moet de pomp meerdere malen worden ingedrukt om de lotion in het pompsysteem te zuigen. De eerste dosis levert nog geen volledige dosering. Houd de pomp zo rechtop als mogelijk en pomp langzaam om een volledige dosering te verkrijgen.
Bis-EthylhexyloxyphenolMethoxyphenyl,Triazine,EthylhexylTriazone,Isoamylp- Methoxycinnamate,EthylhexylMethoxycinnamate,Methylenebis-BenzotriazolylTetramethylbutylphenol,ButylMethoxydibenzoylmethane,Propylparaben,Methylparaben,Hulpstoffen
Contra-indicatie: 
Een allergische reactie op één van de bestanddelen van Actinica Lotion kan niet worden uitgesloten. Als irritatie, huiduitslag of zonnebrandverschijnselen na slechts een korte blootstelling aan de zon zich voordoen, kan dit een teken zijn van een ongewenste bijwerking. In dit geval dient u een ander product te gebruiken. Vermijd zorgvuldig het contact met de ogen en gebruik een goede zonnebril, omdat Actinica Lotion een branderig gevoel kan veroorzaken bij rechtstreeks contact met de ogen. In het geval het toch in de ogen komt, overvloedig met water spoelen. 

Gebruik in combinatie met muggenbeschermingsmiddelen:
Als Actinica Lotion wordt gebruikt in combinatie met een muggenbeschermingsmiddel, dient de zonnebrandlotion het eerst aangebracht te worden. Wacht ongeveer 20 minuten voordat u het muggenbeschermingsmiddel aanbrengt. Houd er rekening mee dat in combinatie met deze middelen de bescherming door Actinica Lotion verminderd kan worden. 

Bijzondere aanwijzingen:
De UV filters in Actinica Lotion kunnen leiden tot verkleuring van kleding, kunststoffen en andere materialen, zoals de folie die voor zwembaden wordt gebruikt. Wij raden daarom aan Actinica Lotion niet direct voor het aankleden aan te brengen.
Merk Galderma
Aflevervorm Lotion
Type product Medisch hulpmiddel, Zonnebescherming
Zonnebescherming voor Gelaat en lichaam
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Beschermingsfactor Zeer hoog
Keyword Beschermend, Zonnebrand
Geschikt voor vette huid? available
Geschikt voor gevoelige huid? available
Minerale filters? not available
Waterresistent? available
Zonder parabenen? not available
Zonder parfum? available

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
  Maartje
  31/08/2020
  Deze zomer beginnen te smeren met het product vanwege Vitiligo, bevalt tot nog toe goed. in ieder geval beter dan een ander factor 50 product.
  Erwin
  13/08/2020
  Fantastisch product voor de optimale bescherming tegen de zon. Wij gebruiken dit product al een paar jaar en werd ook aanbevolen door onze huid specialist en cosmetische arts!
  Lalie
  01/08/2020
  Uitstekend product, aanbevolen door mijn dermatoloog, 100% effectief.
  Henning
  31/07/2020
  Ik gebruik het al enkele jaren, een zeer goed product.
  Jc
  24/07/2020
  Gekocht op aanraden dermatoloog. Huid is veel rustiger geworden. Niet goedkoop, wel perfect.
  Miranda Sips
  07/06/2020
  Gebruik het al langere tijd, is perfect zou niet anders meer willen
  S.a Brouwer
  24/01/2020
  Goed smeerbaar crème, word gebruikt vanwege goedaardige huidkanker plekken op gelaat. Gebruik het iedere dag, helpt goed tegen verbranding. bijzonder tevreden.
  Rob
  04/01/2020
  Het lijkt te helpen, gebruik het nu een paar weken, dus over een paar maanden weet ik meer. Het was op aanraden van de dermatoloog.
  Annie
  10/09/2019
  Gebruik dit sinds kort dagelijks op décolleté en haarlijn om de actinische keratose te lijf te gaan. Het lijkt te helpen. Alvast geen jeuk meer, dat is al iets. Ook geen nieuwe letsels meer. Dat geeft een mens hoop op beterschap!
  Herma
  05/09/2019
  Ik geloof dat het helpt, gebruik het pas een aantal weken.
  Anne
  17/08/2019
  Ik heb ernstige rosacea op mijn gezicht zodra ik mezelf een beetje blootstel aan de zon. Op advies van mijn dermatoloog breng ik deze crème 's morgens en 's middags aan, sindsdien, niet meer duwen, ik leef weer!
  Lukas Molenkamp
  03/08/2019
  Super spul Artinica, gebruik het al jaren op advies van mijn Dermatoloog. Mijn vrouw gebruikt het iedere dag als dagcreme.
  Gert-Jan Jonkman
  29/07/2019
  Mijn dermatoloog deed minachtend over eender welk factor 50+product dat ik eerder had gebruikt. De Actinica lotion die door haar werd voorgeschreven gebruik ik nu een maand, en ik merk duidelijk verschil. Als 50+ beschermingsproduct functioneert deze lotion geweldig. Het dringt slecht in de huid, maar misschien wordt juist hierdoor dit goede resultaat bereikt. De claim dat de actinische keratose wordt bestreden kan ik uiteraard nog niet bevestigen. Mijn dermatoloog gelooft hier echter heilig in, dus ik ben in blijde afwachting 😊...
  Ruth Eigentler
  28/07/2019
  Ik gebruik de crème al jaren omdat ik last heb van actinische keratose. Met de juiste preventie is het mogelijk om het goed te beheersen, grotendeels dankzij Actinica.
  Gertrud Sass
  23/07/2019
  Zeer goed product
  Cecile
  16/07/2019
  Daar mijn huid erg gevoelig is voor huidkanker, raadde een dermatoloog in Duitsland mij dit product aan; ben hem nog steeds heel dankbaar - mijn huid blijft gezond!
  Bernard
  21/05/2019
  Ben dit toch wel vrij dure product net beginnen te gebruiken ivm keratose. Maar nergens op de instructies (en zelfs op internet) valt te lezen hoeveel en hoe lang dit product beschermt. Je moet het elke ochtend aanbrengen. Maar als je s'middags in de zon gaat, moet je dan dit of een andere zonnecrème smeren. Geen idee...
  Niek
  20/05/2019
  Op aanraden van “mijn” dermatoloog gebruik ik Actinica al jaren. Dagelijks, ook in de winter, balsem ik mijn gezicht ermee in en het bevalt me prima. Het resultaat is niet direct meetbaar, maar intussen is gebleken dat de zonnestralen van 20 tot 40 jaar geleden veel schade aan mijn gelaat hebben veroorzaakt. Actinica beschermt mij tegen nieuwe schade.
  Grit
  18/03/2019
  Vreselijk product dat aan de huid kleeft. Het is een witachtige film op het gezicht, laat ademhaling niet toe, kan niet aanraden en de goodwill laat veel te wensen over.
  Zineb
  07/09/2018
  Goed product
  Firmin
  30/07/2018
  Ik gebruik dagelijks actinica op advies van een dermatoloog, ook bij bewolkt weer. Volgens de dermatoloog beschermt actinica tegen huidkanker. Het is bovendien een uitstekende zonnecrème. Ik verdraag het product goed op mijn huid
  Annie
  31/05/2018
  Door mijn goedaardige huidkanker gebruik ik dit artikel al een paar jaar. Bevalt goed. En is volgens mij de goedkoopste via internet te bestellen.
  Niek
  14/05/2018
  Bijzonder tevreden hierover. het gebruik van Actinica is niet direct aantoonbaar, maar voor mijn gevoel wel op termijn. Ik sla dus geen dag over, ook niet als de zon niet schijnt.
  Irma
  27/04/2018
  Super product!!
  Maria
  08/03/2017
  Mijn man gebruikt actinica dagelijks voor zijn goedaardige huidkanker in het gelaat, werkelijk zeer goed
  Quinten
  15/02/2016
  Twee weken in ZuidAfrica, niet verbrand
9,2 / 10
 • rene uit rotterdam schreef:
  top
  vragen snel beantwoord via mail en goed product met scherpe prijs
 • riet van roessel uit zwijndrecht schreef:
  is goed
  is goed alles goed gegaan
 • jannepol uit krimpen aan den ijssel schreef:
  ik ben super tevreden met jullie service
  ik bestel heel graag bij jullie ,voor verschillende producten ,super prijs en snelle levering in een woord TOP