085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Adaptil Calm halsband voor grote honden M/L Halsband 1 stuks

Halsband 1 stuks
30,22 34,73
Op voorraad
30,22
-13%
prijs apotheek: 34,73 Je bespaart: -4,51
Halsband voor middelgrote en grote honden, geeft een geruststellend feromoon vrij. Helpt de hond beter om te gaan met stressvolle situaties.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Een zogende moederhond produceert een feromoon, het zogenaamde Dog Appeasing Pheromone, of kortweg moederferomoon, gedurende 3 tot 5 dagen na de geboorte van de pups. Dit feromoon helpt puppy’s te kalmeren en gerust te stellen. Het geeft een sterk gevoel van veiligheid en comfort. Honden herkennen dit feromoon hun gehele leven, waardoor het ook op oudere honden een geruststellend effect kan hebben. Het is ADAPTIL gelukt om dit feromoon na te maken. Wanneer dit feromoon wordt verspreid door de ADAPTIL Calm halsband geeft dit hetzelfde sterke gevoel van veiligheid als in het nest bij de moeder. 
Studies hebben aangetoond dat honden die in contact komen met dit feromoon makkelijker en sneller leren en beter om kunnen gaan met stressvolle situaties.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Stressvolle situaties binnen- en  buitenshuis,  biedt ondersteuning bij socialisatie en training, alleen thuisblijven, angst voor visite, reizen, andere dieren, en bij angst voor harde geluiden, zoals onweer of vuurwerk.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Verstelbare halsband voor grote honden, 1 band werkt 30 dagen. 

Plaats de halsband om de hals van je hond en stel hem goed af. De halsband dient onafgebroken om de nek van de hond te zitten, behalve wanneer je de hond wast met shampoo of wanneer hij in aanraking komt met chloorwater (zwembad).
De feromonen komen vrij door lichaamswarmte. De halsband voor middelgrote en grote honden past rond een nek tot 62,5 cm, voor honden tot ongeveer 50 kg.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Moederferomoon.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Adaptil
Aflevervorm Halsband
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Hond
Type dierenverzorging Algemeen welzijn
Keyword Hond, Kalmerend, Kat

Laatste reviews en ervaringen met Adaptil Calm halsband voor grote honden M/L