085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Adaptil Junior halsband voor puppy's Halsband 1 stuks

Halsband 1 stuks
29,87 32,89
Op voorraad
29,87
-10%
prijs apotheek: 32,89 Je bespaart: -3,02
Halsband voor pups, geeft een geruststellend feromoon vrij. Helpt de puppy beter om te gaan met nieuwe, spannende en stressvolle situaties en ondersteunt pups vanaf de spannende adoptie tot aan huilen in de nacht, alleen thuisblijven en angst voor harde geluiden. Daarnaast bevordert het een betere socialisatie en training.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Een zogende moederhond produceert een feromoon, het zogenaamde Dog Appeasing Pheromone, of kortweg moederferomoon, gedurende 3 tot 5 dagen na de geboorte van de pups. Dit feromoon helpt puppy’s te kalmeren en gerust te stellen. Het geeft een sterk gevoel van veiligheid en comfort. Wanneer dit feromoon wordt verspreid door ADAPTIL Junior geeft het je puppy hetzelfde geruststellende effect bij jou in het gezin als toen het nog bij de moeder was. 
De werking is klinisch bewezen en wordt aanbevolen door dierenartsen en fokkers. De halsband biedt 4 weken constante ondersteuning zowel binnen als buitenshuis.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Helpt de puppy beter om te gaan met nieuwe, spannende en stressvolle situaties en ondersteunt pups vanaf de spannende adoptie tot aan huilen in de nacht, alleen thuisblijven en angst voor harde geluiden. Daarnaast bevordert het een betere socialisatie en training.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Plaats de ADAPTIL Junior halsband om de hals van je hond en stel hem goed af. De halsband dient onafgebroken om de nek van de hond te zitten, behalve wanneer je de hond wast met shampoo of wanneer hij in aanraking komt met chloorwater (zwembad). ADAPTIL Junior wordt aangeraden vanaf de dag van de adoptie tot het einde van de socialisatieperiode (6 maanden oud). De halsband biedt 30 dagen constante ondersteuning en past rond een nek tot 37,5 cm, voor pups tot ongeveer 15 kg.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Moederferomoon.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Adaptil
Aflevervorm Halsband
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Hond
Type dierenverzorging Algemeen welzijn

Laatste reviews en ervaringen met Adaptil Junior halsband voor puppy's