Aerosleep

Niemand wordt graag wakker met een bezweet hoofdkussen, maar tijdens een warme zomernacht kan het al eens gebeuren dat je meer zweet dan je lief is. De kussenslopen van Aerosleep hebben een 3D-honinggraatstructuur die ervoor zorgt dat de overtollige lichaamswarmte weg kan terwijl er nieuwe frisse lucht kan aangevoerd worden.

Hierdoor kan het overtollig zweet van het hoofd en de nek onmiddellijk verdampen met een droog kussen als resultaat. Laat zweten dus achterwege met Aerosleep!
 

1 geselecteerd - Verfijn selectie
Jouw selectie ×

9,5 / 10
 • Ineke uit Amsterdam schreef:
  Kan niet sneller en ook nog eens super service
  Op het moment dat ik de bestelling plaatste, zag ik nog iets voorbijkomen. Direct via chat code gekregen zodat ik nog een bestelling kon plaatsen zonder verzendkosten. Zij hebben zelf beide bestellingen samengevoegd tot één pakket dat ik de dag erna al (volgens mij zelfs vrij vroeg in de ochtend) had! Echt super en tegen zeer concurrerende prijs ook nog eens.
 • Hans uit Breda schreef:
  geweldig goede producten voor een zeer lage prijs hoe is dat toch mogelijk
  Zeer snelle levering en voor die lage prijs toch zo goede producten kunnen leveren geweldig
 • S uit Roermond schreef:
  Prima!
  Snelle correcte levering
1 - 2 van 2 |
placeholder Aerosleep Kussensloop
 (0)

Een luchtdoorlatende kussensloop met een 3D-honingraatstructuur. Dankzij deze uitstekende luchtcirculatie neemt het overmatige zweten in het gezicht aanzienlijk af en wordt de lichaamstemperatuur beter onder controle gehouden.

prijs apotheek: 32,95
28,01
-15%
Tijdelijk geen voorraad
product.view.content.addfavourite

prijs apotheek: 32,95

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

placeholder Aerosleep kussensloop 40cmx60cm
 (0)

De overtollige lichaamswarmte kan weg terwijl dat er frisse lucht kan circuleren door het kussen. Overtollig zweet van het hoofd en de nek verdampen ook onmiddellijk. Dit zorgt voor een betere temperatuursregeling aan het hoofd.

prijs apotheek: 25,00
22,50
-10%
Tijdelijk geen voorraad
product.view.content.addfavourite

prijs apotheek: 25,00

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

1 - 2 van 2 |