Agiolax

Constipatie (in de volksmond ook wel verstopping genoemd) is een vervelende aandoening die ervoor zorgt dat de stoelgang moeizaam verloopt. Meestal gaat de aandoening gepaard met hardere en pijnlijke ontlasting, een opgeblazen gevoel en verminderde eetlust. Om de stoelgang vlotter te laten verlopen kan een geneesmiddel als Agiolax gebruikt worden. 
De vezels in het product mengen zich met de darminhoud en nemen vocht op. Hierdoor wordt de ontlasting niet enkel zachter, maar ook zal de ontlasting in volume toenemen. De darm wordt geprikkeld door het grotere volume waardoor de beweging van de darm wordt aangezet en de stoelgang wordt bevorderd.  
 

1 geselecteerd - Verfijn selectie
Jouw selectie ×

9,2 / 10
 • Yvonne uit Goes schreef:
  Goeie service en snelle levering
  Via de chat goede informatie gekregen. En snelle levering. Blij dat ik deze site/online-winkel ontdekt heb.
 • M uit Amsterdam schreef:
  Zeer goed!
  Mijn eerste aankoop gedaan bij Viata en ik ben super tevreden met de service (goede communicatie via email en snelle bezorging), aanbod van producten (love it!) en natuurlijk mijn aankoop (alles gevonden waar ik naar opzoek was)!
 • Jan uit Rhoon schreef:
  Snelle en correcte service
  Snelle service, volgens afspraak
1 - 1 van 1 |
Agiolax Granulaat 250g

Geneesmiddel op basis van plantago ovata, senna, muntolie, karwijolie, salie olie en arabische gom in de vorm van een granulaat voor de behandeling van constipatie.

10,34
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

1 - 1 van 1 |