Agiolax

Constipatie (in de volksmond ook wel verstopping genoemd) is een vervelende aandoening die ervoor zorgt dat de stoelgang moeizaam verloopt. Meestal gaat de aandoening gepaard met hardere en pijnlijke ontlasting, een opgeblazen gevoel en verminderde eetlust. Om de stoelgang vlotter te laten verlopen kan een geneesmiddel als Agiolax gebruikt worden. 
De vezels in het product mengen zich met de darminhoud en nemen vocht op. Hierdoor wordt de ontlasting niet enkel zachter, maar ook zal de ontlasting in volume toenemen. De darm wordt geprikkeld door het grotere volume waardoor de beweging van de darm wordt aangezet en de stoelgang wordt bevorderd.  
 

1 geselecteerd - Verfijn selectie
Jouw selectie ×

9,5 / 10
 • Daan Maas uit Katwijk schreef:
  Prima site, prima producten, prima afhandeling.
  Heb voor de eerste keer een on-line bestelling gedaan bij Viata. Zeer transparante site, goedkoop en zéér vlotte afhandeling. Zij doe wat ze beloven.
 • Ingrid Teseling uit Zeist schreef:
  Snelle levering en juiste product geleverd.
  Bestelling via Viata door ons op zaterdag geplaatst en het bestelde product zoals getoond op de website werd binnen een twee dagen geleverd. Product was netjes en goed verpakt en incl. een persoonlijk handgeschreven welkomstkaartje en presentje. Prima service dus, goede website en zeer zeker voor herhaling vatbaar.
 • Ruud uit Zoetermeer schreef:
  Snelle afhandeling, vlotte levering.
  Na een eerdere ervaring met een nep firma, geen product, geld kwijt, een verademing dat het toch anders kan. Vertrouwen herwonnen door Viata.
1 - 1 van 1 |

Geneesmiddel op basis van plantago ovata, senna, muntolie, karwijolie, salie olie en arabische gom in de vorm van een granulaat voor de behandeling van constipatie.

10,34
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

1 - 1 van 1 |