085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Agyrax 25mg Tabletten 20 stuks

Tabletten 20 stuks
6,01
Op voorraad
6,01
Geneesmiddel op basis van meclozine, tegen misselijkheid, braken en duizeligheid. Het is aangewezen bij de preventie en symptomatische behandeling van misselijkheid, braken en duizeligheid die gepaard gaan met reisziekte.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: Misselijkheid, braken en duizeligheid in verband met reisziekte: De aanbevolen dosis is 1 tot 2 tabletten een uur voor vertrek en vervolgens elke 24 uur voor de duur van de reis. Doseringsaanpassing voor ouderen: Oudere patiënten moeten worden gestart met halve doses en geleidelijk worden verhoogd zoals voorgeschreven door de arts.


Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

25 mg meclozinehydrochloride, colloïdaal watervrij siliciumdioxide, maïszetmeel, calciumstearaat, lactose, talk, Polyvidone K 30.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Op basis van de huidige kennis kan Agyrax tijdens de zwangerschap worden gebruikt. Het gebruik moet echter zo kort mogelijk duren en in de strikt noodzakelijke dosis, niet meer dan 50 mg per dag.
Aangezien het geneesmiddel waarschijnlijk in de moedermelk wordt uitgescheiden, dient het gebruik tijdens het borstvoeden te worden vermeden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Agyrax
Aflevervorm Tabletten
Type product Geneesmiddel
Type maag- en darmstoornissen Misselijkheid
Effect Helpt bij reisziekte, Vermindert misselijkheid
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar
Werkzaam bestanddeel Ander
Keyword Duizeligheid, Misselijkheid, Overgeven, Reisziekte

Laatste reviews en ervaringen met Agyrax 25mg