Bausch & Lomb Concentrated cleaner 30ml

Voor de dagelijkse reiniging van hardnekkige kalkaanslag op harde zuurstof doorlaatbare lenzen.

€ 12,19 -10%
10,97
Voor de dagelijkse verwijdering van hardnekkige aanslag van flexibele zuurstofdoorlatende lenzen.
Was uw handen voordat u uw lenzen aanraakt. Doe 6-8 druppels Concentrated op de lens en wrijf deze op de handpalm ongeveer 20 seconden heen en weer. Spoel de lens af met koud water of een vloeistof die uw contactlensspecialist heeft geadviseerd om elk spoor van Concentrated Cleaner te verwijderen. Leg de lens in de lenshouder en vul deze met verse Conditioning Solution. Laat uw lenzen tenminste 6 uur in de vloeistof staan. N.B. Het is uiterst belangrijk dat u alle instructies op de verpakking en de adviezen van uw contactlensspecialist voor het hanteren en verzorgen van uw contactlenzen nauwkeurig opvolgt.
Actief bestanddeel: alkylethersulfaat (9.8% w/v); andere bestanddelen: ge-ethoxuleerde alkylphenol, natriumchloride, silicaat suspensie, natrium fosfaat en triquartenaire cocoa phospholipide. 30 ml.
Niet gebruiken indien u allergisch bent voor een van de bestanddelen. Spoel na de reiniging met Concentrated Cleaner uw lenzen altijd zorgvuldig af met koud water of een vloeistof die uw contactlensspecialist heeft geadviseerd. De vloeistof niet hergebruiken. Houd altijd een goede hygiëne in acht. Door een onjuiste behandeling van uw contactlenzen en vloeistoffen kunnen deze verontreinigd raken met bacteriën. Reinig elke dag uw lenshouder en laat hem drogen. Bij kamertemperatuur bewaren (15-30° C). Vermijd vorst. Niet gebruiken na de houdbaarheidsdatum die op de verpakking staat aangegeven. Gooi de resterende vloeistof 90 dagen na opening weg. Niet direct in het oog aanbrengen. Niet geschikt voor zachte contactlenzen. Buiten bereik van kinderen houden. Indien irritatie of overmatig tranen optreedt, aanhoudt of verergert, of indien het gezichtsvermogen verslechtert, staak dan het gebruik en raadpleeg uw contactlensspecialist.
Merk Bausch&Lomb
Type product Lenzen en toebehoren
Lensproducten Reinigend
Geschikt voor Harde lenzen
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!