Parazeet Anti-muggen armband volwassenen Armband 1 stuks

Waterbestendige anti-muggenarmband voor volwassenen en voor kinderen vanaf 3jaar (te dragen rond de pols of rond de enkel). Werkt ook tegen andere bijtende insecten. Biedt tot 1 maand bescherming bij een gebruik van 8 uur per dag. Wanneer je de armband niet draagt, kan je hem in het bijgevoegde afsluitbare aluminiumfoliezakje bewaren. Deze armband is 100% natuurlijk, en ideaal voor alle buitenactiviteiten. Hij kan ook dagelijks thuis gebruikt worden.

prijs apotheek: € 9,99 € -2,80
7,19
Anti-muggen.
Draag de band rond uw pols of enkel gedurende de dag. Zorg ervoor dat u de armband rond uw pols of enkel niet te hard aanspant. Kan aan de omvang van uw pols of enkel aangepast worden. Snijd indien nodig het teveel aan stof af. Bewaar de armband na gebruik of wanneer u hem niet draagt in het aluminiumfolie en sluit goed af. Wanneer u de armband in een gebied met veel muggen draagt, gebruik dan ook de anti-muggenspray van Parazeet.
Geraniol (106-24-1) 16% (m/m) PT19
Geschikt voor gebruik bij volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar. Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Daar er geen direct contact met de huid is, zijn huidreacties op de actieve stof weinig waarschijnlijk. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Stop het gebruik in geval van huidirritatie of ongemak.
Merk Parazeet
Aflevervorm Armband
Type product Medisch hulpmiddel
Type insect Bij, wesp, Mug, Steekvlieg
Bevat Overige
Leeftijdscategorie Vanaf 3 jaar, Voor volwassenen

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!