PharmaGenerix Virimax PG Capsules 45 stuks

Voedingssupplement op basis van l-arginine en verschillende extracten. In de vorm van capsules. Aangewezen bij een verlaagd libido, om langer te genieten van sexsuele prestaties en werkt erectie bevorderend.

€ 22,15 -10%
19,94
Virimax is goed voor mannen die een extra bevordering voor hun seksualiteit wensen.  Verhoging van het libido door Muira puama en Turnera aphrodisiaca zonder toxische stoffen. Arginine chloorhydraat en pinus zorgen er voor sneller en langer te kunnen genieten van de seksuele activiteiten. Argine chloorhydraat, Pinus en Muira puama zorgen voor een betere bloeddoorstroming in de penis en bevorderen de erectie.
Verminderd libido.
Eerst 2 x 2 capsules per dag gedurende 2 weken. Daarna 2 x 1 capsule per dag. Te nemen bij of na de maaltijd met een glas water. Aangeraden duur: 4 tot 6 weken voor een optimaal resultaat.
Arginine chloorhydraat 500 mg, Muira puama droogextract 100 mg, Turnera aphrodisiaca droogextract 50 mg, Piper nigrum poeder 30 mg, Pin maritime droogextract 15 mg.
Opgelet: bij mensen met hartproblemen; niet gebruiken in combinatie met vaatvernauwende, bloedverdunnende en hypoglycemische geneesmiddelen.
Merk PG
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat L-arginine, Overige samenstellingen
Aangewezen bij Erectieproblemen, Impotentie, Verlaagde seksuele prestatie , Verlaagd libido

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!