Etixx Full Training Complex Shake Soja choco Poeder 1kg

Proteïnecomplex met vitamines, mineralen en creatine, in de vorm van een poeder, vormt een ideale ondersteuning voor en na de training. Draagt bij aan het herstel, de instanthouding en de groei van spiermassa na sportieve prestaties.Op basis van sojaproteïnen, met chocoladesmaak (lactosevrij)

prijs apotheek: € 46,99
32,56
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Voor en na de training 50 g poeder oplossen in 500 ml water of melk ( 4 schepjes = 50 g poeder)
Sojaproteïne concentraat 25 g - Glucose 12,5 g - Cacaopoeder (kleurstof) - Maltodextrine 2,6 g - Eiwitten (uit erwt) 2,5 g - Creatinemonohydraat 830 mg - Chocolade (aroma) - Acesulfaam K (zoetstof) - Calciumcarbonaat - Carnitinetartraat 208 mg - Fosforkaliumfosfaat - Magnesiumcitraat - nicotinamide - Lactase 12,5 mg - Lipase 12,5 mg - Amylase 12,5 mg - Calcium D-pantothenaat- IJzerbisglycinaat - Pyridoxine HCl - Ribofl avine - Thiamine HCl - Mangaancitraat - Biotine - Chroompicolinaat
Het product mag niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde maaltijd en een evenwichtige levensstijl. De aangeraden dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Enkel voor volwassenen. Het gebruik van dit product is afgeraden voor zwangere vrouwen, voor vrouwen met een geschiedenis van borstkanker of die dit in de familie hebben. Bewaren op kamertemperatuur, uit het licht en in een gesloten verpakking.
Merk Etixx
Aflevervorm Poeder
Gamma Etixx Power
Type product Voedingssupplementen
Type voeding Aanvullend, Proteïnerijk, Recuperatie
Bevat Creatine, Mineralencomplex, Proteïnen
Smaak Chocolade
Glutenvrij? not available
Isotoon? not available
Lactosevrij? available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    gaetan motard
    11/08/2018
    geweldig product met goede resultaten naast een goed dieet en regelmatige gewichtstrainingen ect