Performance Carbo Energizer orange Poeder 1,5kg

Koolhydraatrijke energiedrank samengesteld uit 3 soorten suikers, vitamines en mineralen, in de vorm van een poederdrank met sinaassmaak. Zorgt voor een energietoevoer op korte, middellange en lange termijn.

€ 24,50 -20%
19,60
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Carbo Energizer bevat 3 verschillende vormen van koolhydraten die samen zorgen voor een constante energielevering op korte, middellange en lange termijn.Met zijn combinatie van 75% complexe en 25% enkelvoudige koolhydraten is dit het ideale supplement voor de duursporter!Maltodextrine behoort tot de groep van de complexe koolhydraten, maar wordt in het verteringskanaal sneller afgebroken dan de complexe koolhydraten uit onze voeding (zetmeel zoals rijst, pasta en aardappelen) en is daarom voor sporters een ideale energiebron op middellange en lange termijn.Dextrose en fructose zijn enkelvoudige koolhydraten die snel opgenomen worden door het lichaam. Dextrose levert op korte termijn energie, fructose op middellange termijn.Carbo Energizer bevat de juiste combinatie van deze energiebronnen en is verrijkt met extra vitaminen en mineralen.Carbo Energizer geeft, in tegenstelling tot andere sportdranken, geen plakkerig gevoel in de mond, geeft geen irritaties aan de maag en kan gemakkelijk gemengd worden met water of fruitsap.
Meng 75 g (2 scoops) met 500 ml water of fruitsap.. Te gebruiken voor en tijdens de fysieke inspanning.
Maltodextrine (81%), dextrose (7%), fructose (7%), vitaminen- en mineralencomplex (maltodextrine, zinkgluconaat, ascorbinezuur (vitamine C), nicotinamide (vitamine B3), kopergluconaat, DL-alfa-tocoferolacetaat (vitamine E), calciumpantothenaat (vitamine B5), pyridoxinechloorhydraat (vitamine B6), riboflavine (vitamine B2), thiaminechloorhydraat (vitamine B1), pteroylmonoglutaminezuur (vitamine B9), kaliumjodide), aroma, antioxidant: ascorbinezuur, voedingszuur: citroenzuur, zoetstof: aspartaam*, magnesiumoxide, ijzergluconaat, kleurstof: bètacaroteen, biotine, cholecalciferol, cyanocobalamine. *Bevat een bron van fenylalanine.
Merk Performance
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Type voeding Aanvullend, Koolhydraatrijk
Bevat Overige, Vitaminecomplex
Smaak Sinaasappel
Glutenvrij? available
Isotoon? not available
Lactosevrij? available
Zonder melkeiwitten? available
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!