085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
24-06-2021 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Een nieuw serum voor de allergische en ultragevoelige huid

 

Het aantal allergieën zit in de lift en wordt een realiteit in het leven van steeds meer mensen over de hele wereld. Hoewel de oorzaken verschillen, van milieufactoren als pollutie tot genetische aanleg of lifestyle veranderingen, hebben de meeste allergieën (tot 89%) een directe impact op de huid. Dat vertaalt zich in roodheid, ongemak, pijn, jeuk en algemene vermindering van levenskwaliteit. 

La Roche-Posay, het dermocosmeticamerk dat zich inzet voor het verbeteren van het leven van mensen met een gevoelige huid, gaat de uitdaging aan om verlichting en bescherming te bieden aan wie lijdt aan allergieën. 
Verder bouwend op de expertise van het Toleriane gamma, introduceerde La Roche-Posay vorig jaar Toleriane Ultra Dermallergo, het eerste supergeconcentreerde neurosensine serum voor de allergische huid. Dit jaar gaat La Roche-Posay nog een stap verder met de lancering van Dermallergo Masker, een steriel tissuemasker dat de huid onmiddellijk soelaas brengt in crisis periodes van allergie.

 

Hoe kunnen we onze huid barrière gezond houden?

Wanneer de huidbarrière verzwakt is, kunnen allergenen, irriterende stoffen of ziektekiemen doordringen in de huid en het immuunsysteem verstoren. Hydratatie is een van de meest efficiënte manieren om een slecht functionerende huidbarrière te vermijden. 


Wat is het belangrijkste advies voor allergische patiënten?

Een patiënt met een allergie die voortkomt uit een slecht werkende huidbarrière moet zijn huid goed voeden om de doordringbaarheid en de mogelijkheid tot ontstekingen te beperken. Wanneer de huid resistenter is, dan zijn de eerste cellagen steviger en zullen ze minder reageren op de omgeving. Elke dag moeten we hydraterende crèmes en oliën gebruiken op de blootgestelde delen van de huid, in het bijzonder wanneer die gevoelig of droog zijn. Ik raad ook aan om weg te blijven van chemicaliën en sterke detergenten.

 

Een unieke mix van ingrediënten om te verlichten en te herstellen

La Roche-Posay brengt met Toleriane Ultra Dermallergo de nieuwste innovatie voor allergische en ultragevoelige huid. Dit serum, dagelijks te gebruiken, geeft intense verlichting en herstelt de huidbarrière, waardoor het risico op toekomstige aanvallen vermindert. Het is bewezen dat het steringrediënt, neurosensine, de impact van de huidreactiviteit vermindert en verlichting geeft. De lichte, verfrissende textuur geeft het nodige comfort en wordt vlot opgenomen door de huid, zonder intensieve massage.

 

Toleriane Ultra Dermallergo Serum heeft een ultrazuivere minimalistische formule:

 

 • Neurosensine: een ster verzachtend dermatologisch actief ingrediënt dat een derivaat is van dipeptide (een proteïne bestanddeel) dat van nature voorkomt in het lichaam. Het blokkeert gevoelend van pijn om de gevoeligheid van de huid te verminderen.
 • Osmolyte: Een aminozuur van rode biet dat cellen beschermt tegen externe stressfactoren zoals dehydratatie en oxidatie. Het helpt de huidbarrière versterken om vochtverlies ban de huid te vermijden.
 • Thermaal water van La Roche-Posay: Dankzij zijn unieke minerale samenstelling heeft dit water verzachtende eigenschappen die huidirritaties verminderen.
 • Parfumvrij en alcoholvrij

Aangetoonde en waargenomen efficiëntie:

 • Een ongeëvenaarde textuur
 • Niet kleverig
 • Verfrissend
 • Wordt snel opgenomen door de huid zonder aanhoudende massage
 • Wordt goed verdragen door allergische huid
   
Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.