085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Allure Kristalpad Startpakket Pakket 1 stuks

Pakket 1 stuks
22,83 25,37
Op voorraad
22,83
-10%
prijs apotheek: 25,37 Je bespaart: -2,54
Starterskit met 1 grote en 1 kleine handschoen, 4 kristalschijven voor elke handschoen en een handig reistasje. Met deze set kan je pijnloos ontharen zonder irritatie of huidbeschadiging.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Het geheim van de Allure Kristalpad zit in het ultra-fijne kristalachtige ontwerp. Allure Kristalpad is een zachte onthaar methode, dermatologisch getest met als uitslag “zeer goed”. Ze is subtiel genoeg om je huid niet te beschadigen, en krachtig genoeg om de meest hardnekkige haren aan de wortel te verwijderen. Het werkt compleet pijnvrij en is een 100% natuurlijk ontharingssysteem welke werkt door middel van duizenden microscopisch kleine Kristallen. Doordat je de haarzakjes open draait kom je veel dieper dan met bijvoorbeeld een scheermesje en onthaar je tot aan de wortel.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Pijnloos ontharen geschikt voor het hele lichaam.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Leg de pad op uw huid maak simpelweg draaiende bewegingen linksom en daarna rechtsom.Het is zeer belangrijk om zonder kracht te draaien, de haartjes moeten nog wel kunnen bewegen tussen uw huid en de pad. De huid moet proper en droog zijn.Tijdens het ontharen zie je dat je huid wit wordt, dat zijn je dode huidcellen welke je onder de douche, met een handdoek of na het smeren van crème verwijderd.Oksels kunnen snel vochtig worden. Behandel deze eerst even met babypoeder als je droog wilt ontharen, arm omhoog houden en de huid goed straktrekken.Losse huid bij bijvoorbeeld bikini zone of gezicht goed straktrekken, anders beweeg je enkel de huid en kan de Kristalpad de haartjes niet grijpen.Nooit direct na het ontharen met Crème gaan smeren, de alcohol in crème kan irritatie veroorzaken. Wacht even een paar minuten.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

1 x grote Applicator
1 x kleine Applicator
Navulling 4 x grote kristalschijven
Navulling 4 x kleine kristalschijven
1 x gratis reistasje
1 x gebruikershandleiding

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Allure
Aflevervorm Pakket
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type ontharingsproduct Overige
Verzorging Lichaam Ontharing
Verzorging van Lichaam
Zonder parabenen? available
Zonder parfum? available

Laatste reviews en ervaringen met Allure Kristalpad Startpakket