Altisa Calcium Magnesium Zink Advanced Tabletten 100 stuks

Voedingssupplement op basis van 3 belangrijke mineralen calcium, magnesium en zink, in de vorm van tabletten.

prijs apotheek: € 20,70
16,98
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Calcium: Draagt bij tot een normale bloedstolling, een normaal energieleverend metabolisme, een normale werking van de spieren, een normale neurotransmissie, de normale werking van spijsverteringsenzymenspeelt een rol in het process van celdeling en -specialisatie is nodig voor de instandhouding van normale botten en normale tanden.Magnesium: Draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid een elektrolytenbalans, een normaal energieleverend metabolisme, de normale werking van het zenuwstelsel, een normale werking van de spieren, een normale eiwitsynthese, een normale psychologische functie, de instandhouding van normale botten en tanden en speelt een rol in het celdelingsproces.Zink: Maakt deel uit van verschillende enzymen die als anti-oxidant werken (zink-superoxidedismutase - ZnSOD, een krachtige vrije radicalenvanger) draagt bij tot een normaal zuur-base- en koolhydraatmetabolisme, tot een normale cognitieve functie, tot een normale DNA- en eiwitsynthese, tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting, tot een normaal metabolisme van macronutriënten, tot een normaal metabolisme van vetzuren en vitamine A, tot de instandhouding van normale botten, normaal haar, normale nagels en een normale huid, tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed en een normaal gezichtsvermogen, tot de normale werking van het immuunsysteem, tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress (oxidatieve stress treedt op wanneer het delicate pro-/anti-oxidant evenwicht ten gunste van de pro-oxidant status wordt verstoord)
Fonctionnement optimal de l'organisme.
Voor volwassenen: 1-3 vegetarische sliktabletten
Calcium (carbonaat, gluconaat, citraat): 366,67mg- Magnesium (oxide, citraat, gluconaat): 166,67mg- Zink (bisglycinaat): 8,33mg. Calcium carbonaat; magnesium oxide; magnesium gluconaat; calcium gluconaat; magnesium citraat; verdikkingsmiddel: carboxymethylcellulose; calcium citraat; zink bisglycinaat; verdikkingsmiddel: microcristalline cellulose; geleermiddel: stearinezuur; antiklontermiddel: silicium dioxide; glijmiddel: magnesium stearaat; glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose. ALLERGENEN >> Bevat GEEN kunstmatige kleur-, bewaar- en smaakstoffen. Bevat GEEN van de volgende stoffen noch producten die allergieën en intoleranties veroorzaken en die opgenomen zijn in bijlage II van de Verordening 1169/2011 : suiker; zout; zetmeel; gist; maïs; melk(derivaten); talk; de glutenbevattende granen tarwe (zoals spelt en khorasantarwe), rogge, gerst, haver of de hybride soorten daarvan en producten op basis van glutenbevattende granen; schaaldieren en producten op basis van schaaldieren; eieren en producten op basis van eieren; vis en producten op basis van vis; aardnoten en producten op basis van aardnoten; soja en producten op basis van soja; melk en producten op basis van melk (inclusief lactose); noten [namelijk amandelen (Amygdalus communis L.), hazelnoten (Corylus avellana), walnoten (Juglans regia), cashewnoten (Anacardium occidentale), pecannoten (Carya illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), paranoten (Bertholletia excelsa), pistachenoten (Pistacia vera), macadamianoten (Macadamia ternifolia)], en producten op basis van noten; selderij en producten op basis van selderij; mosterd en producten op basis van mosterd, sesamzaad en producten op basis van sesamzaad; zwaveldioxide en sulfieten; lupine en producten op basis van lupine.
Louter ter informatie: in geval van zwangerschap of lactatie, bij gebruik van medicatie of eender welke medische toestand, raadpleeg uw arts vóór het gebruik van voedingssupplementen. Niet gebruiken tegen medisch advies in. Vraag indien noodzakelijk raad aan uw voedingsdeskundige.Gebruikswaarschuwing bij gebruik van meer dan één tablet per dag: omdat de inname van zink per dag meer dan 10 mg is dient de inname beperkt te worden tot enkele weken/maanden gevolgd nadien met een interval zonder inname.
Merk Altisa
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Vermoeidheid
Bevat Calcium, Magnesium, Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!