Altisa Inuline Advanced FOS Poeder 500gr

21,79 23,95
21,79
-10%
prijs apotheek: 23,95
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van inuline, cichorei en een microbiotische proflora mix, in de vorm van een poeder. Inuline bevordert de vermenigvuldiging van de goede darmflora-bacteriën en cichorei werkt ondersteunend bij een gewichtscontroleplanning.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Inuline Advanced FOS Preflora + Microbiotic Proflora Mix is een bron van:Inuline : inuline heeft het effect van een ballaststof maar daarenboven bevordert het de vermenigvuldiging van de goedaardige en natuurlijke ‘gezondheidsbevorderende’ darmflora-bacteriën. Lactobacillus casei (LMG 6904), Bifidobacterium animalis ssp. lactis (LMG 18314), Lactobacillus plantarum (LMG 26655): deze micro-organismen zijn zeer aanbevolen voor 'men-weet-wel' (de regelgeving laat nog niet toe om deze specifieke gezondheidsclaims van de microbiotische stoffen te gebruiken)Cichorei: cichorei is goed voor als vermageringsondersteuner bij een gewichtscontroleplanning, voor de gezondheid van de darm, de lever, het vasculair systeem, het hart en de bloedglucosespiegel.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor volwassenen: dagelijks één of meerdere keren 1 koffielepel innemen. Eventueel vermengen in een drank.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Inuline (Cichorium intybus L., wilde cochorei): 5715mg, Microbiotische proflora mix: 285mgDit levert >855 miljoen CFU afkomstig van Bifidobacterium animalis lactis (LMG 18314), Bifidobacterium breve (LMG 13208), Lactobacillus plantarum (LMG 26655) en Lactobacillus casei (LMG 6904). Fructo-oligosaccharide (FOS) inuline (afkomstig van cichorei); antiklontermiddel: maltodextrine; glijmiddel: magnesiumstearaat; antiklontermiddel: silicium dioxide. ALLERGENEN >> Bevat GEEN kunstmatige kleur-, bewaar- en smaakstoffen. Bevat GEEN van de volgende stoffen noch producten die allergieën en intoleranties veroorzaken en die opgenomen zijn in bijlage II van de Verordening 1169/2011 : suiker; zout; zetmeel; maïs; melk(derivaten); talk; dierlijke derivaten; de glutenbevattende granen tarwe (zoals spelt en khorasantarwe), rogge, gerst, haver of de hybride soorten daarvan en producten op basis van glutenbevattende granen; schaaldieren en producten op basis van schaaldieren; eieren en producten op basis van eieren; vis en producten op basis van vis; aardnoten en producten op basis van aardnoten; soja en producten op basis van soja; melk en producten op basis van melk (inclusief lactose); noten [namelijk amandelen (Amygdalus communis L.), hazelnoten (Corylus avellana), walnoten (Juglans regia), cashewnoten (Anacardium occidentale), pecannoten (Carya illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), paranoten (Bertholletia excelsa), pistachenoten (Pistacia vera), macadamianoten (Macadamia ternifolia)], en producten op basis van noten; selderij en producten op basis van selderij; mosterd en producten op basis van mosterd, sesamzaad en producten op basis van sesamzaad; zwaveldioxide en sulfieten; lupine en producten op basis van lupine; weekdieren en producten op basis van weekdieren.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Louter ter informatie: in geval van zwangerschap of lactatie, bij gebruik van medicatie of eender welke medische toestand, raadpleeg uw arts vòòr het gebruik van voedingssupplementen. Niet gebruiken tegen medisch advies in. Vraag indien noodzakelijk raad aan uw voedingsdeskundige.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Altisa
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora
Bevat Inuline, Overige samenstellingen
Doelgroep Man, Vrouw
Keyword Cholesterol, Darmflora, Koolhydraten, Koolhydratenblokker
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Altisa Inuline Advanced FOS