085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
  • Home
  • Amanprana 4-Algae botanico Kruiden 75g

Amanprana 4-Algae botanico Kruiden 75g

Kruiden 75g
23,89 23,95
Op voorraad
23,89
-1%
prijs apotheek: 23,95 Je bespaart: -0,06
Kruidenmix met 4 zeewieren, een bron van mineralen en sporenelementen, voor meer energie en vitaliteit. Helpt bij spierkrampen en een trage schildklier.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

4 Algae Botanico-mix levert je 70% zeewieren als rijkste bron van alle 31 mineralen en sporenelementen die je lichaam nodig heeft, waaronder jodium en elektrolyten.Krampen, schildklierklachten, chronische vermoeidheid, kunnen hun oorsprong hebben in een mineralentekort. Gezond en gevarieerd eten om aan onze lichaams- en mineraalbehoeften te voldoen, is voor velen een uitdaging. Vandaag de dag, met landbouwakkers die zijn uitgeput en mineraalarmere voeding, wordt de uitdaging nog groter. 4-Algae Botanico-mix biedt een toegankelijke oplossing.In Aziatische landen zijn de zeewieren in deze Botanico-mix al honderden jaren lang de ‘zeegroenten’ van elke dag. Ze bevatten plantaardige eiwitten, mineralen, sporenelementen en vitamines A, C en B die onontbeerlijk zijn voor een goede werking van het lichaam.Heb je vaak te kampen met spierkrampen? Ben je vermoeid? Heb je schildklierklachten? Wellicht lijdt je lichaam al enige tijd onder een mineralentekort. Spieren en zenuwen, bijvoorbeeld, kunnen verkrampen bij magnesium- of jodiumtekort. Door elke dag zeewieren te eten, zou je zulke mineralentekorten kunnen wegwerken.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

- Helpt bij spierkrampen & trage schildklier- Verhelpt tekort aan mineralen- Voor meer vitaliteit en energie

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gebruik 4-Algae Botanico-mix naar believen. Enkele suggesties: voeg 4-Algae toe aan soep of gebruik het als bouillon, verwerk het in sauzen of stoofpotjes, gebruik het als smaakmaker voor groenteschotels, voeg het toe aan dressings of marinades, strooi het over je salade of gerecht wanneer het klaar is.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

70% 4-algae mix (nori, zeesla, kombu, dulse), 30% Khoisan fleur de sel

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Amanprana
Aflevervorm Kruiden
Type product Superfoods
Bevat Andere zeewieren
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Bio? available
Raw? not available
Vegan? available

Laatste reviews en ervaringen met Amanprana 4-Algae botanico