085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Amanprana Kokosvezels Meel 500g

1 reviews
Meel 500g
9,47 9,50
Op voorraad
9,47
-1%
prijs apotheek: 9,50 Je bespaart: -0,03
Gemalen kokosvezels zorgen voor een goede darmtransit en maken de darmen schoon zodat de weerstand verhoogt en dat de toxische stoffen het lichaam sneller verlaten. 100% biologisch, fair trade en glutenvrij.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Voor een vlotte stoelgang heb je elke maaltijd 10g vezels nodig. Velen bereiken dat niet en hebben vaak een lastig gevoel in de buik en een onregelmatige en/of harde, moeizame stoelgang. En dat is niet gezond. Regelmatig Fair Trade kokosmeel bij de maaltijd zorgen voor een regelmatige en vlotte stoelgang en een platte buik. Daarenboven reinigen kokosvezels ook de darmen en zorgen zo voor meer weerstand en vitaliteit. Kokosvezels zorgen ook dat toxische stoffen en cholesterol sneller het lichaam verlaten voor een betere gezondheid. 1 volle eetlepel kokosmeel bevat slechts 30 calorieën en 10g vezels.

Kokosvezels van Amanprana hebben een lekkere zachte kokossmaak. Kokosvezels bevatten veel minder calorieën dan andere vezelrijke producten omdat ze beduidend meer vezels bevatten. In de tabel kan je zien dat kokosvezels buiten veel minder calorieën nog drie bijkomende voordelen bieden tegenover andere producten. Kokosvezels bevatten geen gluten die de darm irriteren, geen fytinezuur dat de mineraalopname hindert en geen cyanide die de calorieverbranding mindert. Kokosvezels bevatten wel de 8 essentiële eiwitten en gezonde MCT's die de mineraalopname bevorderen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vertraagde stoelgang

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gebruik 3 x daags bij elke maaltijd 1/2 tot 1 eetlepel. • als vezeldrank: 1/2 of 1 eetlepel in een glas (25cl) water, sap, shake, smoothie, chocomelk thee of koffie. • als vezelstrooisel: 1/2 of 1 eetlepel in saus, yoghurt, muesli, havermout, desserten of over je maaltijd strooien. • als glutenvrij bakmeel met veel vezels voor brood, gebak, koekjes, snacks, etc... Vervang 10 à 15% van het gewone meel door kokosmeel (vezels) en voeg evenveel water bij.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Gemalen kokosvezels.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Amanprana
Aflevervorm Meel
Type product Superfoods
Bevat Kokos
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Bio? available
Raw? available
Vegan? available

Laatste reviews en ervaringen met Amanprana Kokosvezels

extra product naar de smaak van bounty zonder suiker ik hou, zeer goed voor doorvoer Ik meng het met mijn yoghurt

houria