085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
14-03-2019 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Een anti-aginglijn speciaal ontworpen voor de gevoelige en kwetsbare huid

Geschreven door Claire

Welke vrouw heeft haar huid nog nooit aandachtig bekeken in de spiegel en de eerste tekenen van veroudering op haar gezicht opgemerkt? De tijd verstrijkt en onze huid herinnert ons er voortdurend aan.

Eenmaal de 30 voorbij gaat de regeneratie van de cellen minder snel en worden zuurstoof en kooldioxide minder gemakkelijk verspreid, wat resulteert in een algemeen verlies aan volume en dichtheid. De souplesse en tonus van onze huid vervaagt geleidelijk aan en onsgezicht ziet er vermoeid en geleefd uit.

Deze tamelijk sombere blik verbergt echter zijn schitterende kant. Ouder worden betekent ook meer zelfvertrouwen ontwikkelen en volwassener worden. Studies hebben ook aangetoond dat we met onze leeftijd – met onze ervaringen, mislukkingen en successen – beter in staat zijn om te begrijpen wie we zijn en om onze verlangens en ambities te benoemen. Onze ervaringen brengen ons ertoe om de juiste beslissingen te nemen en ze geven ons de oplossing om de uitdagingen van het leven gemakkelijker aan te pakken.

Maar de rimpels zijn er nog steeds… De nostalgie naar een gladde huid verschijnt. Om deze ouderdomssymptomen te benoemen, heeft men zelfs namen bedacht om ze te dedramatiseren zoals de kraaienpootjes voor de ogen. Een mooie naam om de harde realiteit te kunnen verbloemen.

Hyalu B5 van La Roche-Posay om de huid te herstellen

De huid wordt bij velen van ons dus ouder, maar de gevoelige huid is nog kwetsbaarder voor de gevolgen van de tijd. Hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van het huidoppervlak, is immers niet meer in voldoende hoeveelheden aanwezig om de huid te herstellen en te hydrateren en haar elasticiteit te herstellen. De onderhouds- en herstelmechanismen van de huid worden aangetast. Om de hydratatie te reguleren en de huid te herstellen, is hyaluronzuur essentieel. La Roche-Posay heeft een crème ontwikkeld die bestaat uit hyaluronzuurmoleculen van twee verschillende molecuulgewichten. Enerzijds een hoog moleculair gewicht dat tot doel heeft een onzichtbare barrière te creëren aan het huidoppervlak om vocht vast te houden en zo de fijne lijntjes en rimpeltjes weer op te vullen. Anderzijds een laag moleculair gewicht dat in de huid dringt voor een diepgaande huidvullende werking, waarbij tegelijk ook de celvernieuwing wordt gestimuleerd. Naast deze moleculaire gewichtscombinatie is vitamine B5 een ingrediënt dat als herstellend component voor de huid werkt en de natuurlijke, herstellende huidvernieuwing stimuleert. Hyalu B5, die zijn naam aan zijn componenten ontleent, zal zeker in staat zijn om je te helpen tegen de gevolgen van de tijd aangezien de klinische resultaten zijn doeltreffendheid bewezen hebben.

Wees gerust, de tijd gaat vooruit, maar wordt door de vooruitgang ingehaald!

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.