085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
08-04-2021 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

De eerste tekenen van ouderdom tegengaan

Geschreven door A. anti-age

De eerste zichtbare tekenen van huidveroudering zijn de rimpels. Om je huid er jonger te laten uitzien, moeten we deze aanpakken, maar ook de diepere lagen van de huid. Hier ontstaan de toekomstige rimpels, die met het blote oog nog niet zichtbaar zijn. 

 

Het ontstaan van rimpels kunnen we vertragen door de huid te helpen zicht te verdedigen en om de schade te herstellen van het exposoom. Dit zijn alle factoren, intern en extern, waaraan we dagelijks blootgesteld worden. Bijvoorbeeld vervuiling, UV, lifestyle etc.

 

Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C Anti-aging Ampullen

De Liftactiv Peptide-C ampullen zijn ampullen in een amberkleurig glas, dat een hoge concentratie aan actieve bestanddelen bevat. Met slechts 10 ingrediënten wordt er elke dag de juiste dosis toegediend om het dagelijks verlies aan collageen, mineralen, aminozuren, water, vitamine C en hyaluronzuur te compenseren. De ampullen bestaan onder andere uit dermatologisch erkende bestanddelen zoals:

  • Zuivere Vitamine C: stimuleert aanmaak van collageen en werkt antioxiderend anti-pigmentair en anti-vervuiling.
  • Een complex van biopeptiden: stimuleert op dagelijkse basis de proliferatie van fibroblasten en de aanmaak van collageen, maar gaat ook de afbraak ervan tegen.
  • Hyaluronzuur met hoog en laag moleculair gewicht: geeft de huid volume
  • Mineraliserend Water van Vichy: versterkt de natuurlijke afweer van de huid

 

De huid ziet er onmiddellijk steviger en beter gehydrateerd uit. Na 10 dagen is de huid gladder en stralender. Na 1 maand is ze geregenereerd en zijn rimpels opgevuld.
Door de hermetisch afgesloten ampul, is er bij elk gebruik een vers product waardoor de werking elke dag optimaal is. Na het openbreken van de ampul ‘s morgens, is het product 48 uur optimaal houdbaar en kan het ’s avonds opgebruikt worden met dezelfde optimale werking.

 

Vichy Liftactiv Specialist routine

Om rimpels tegen te gaan zijn er 2 essentiële elementen die de huid nodig heeft: Collageen en Hyaluronzuur. Collageen verstevigt de huid en zorgt dat het meer weerstand heeft. Hyaluronzuur houdt de huid vochtig en gehydrateerd, waardoor de doffe kleur verdwijnt en rimpels minder kans hebben. 


De Vichy Liftactiv specalist routine zorgt voor een extra element: Peptiden. Deze hebben een belangrijke invloed op de cel activiteit. Deze moleculen zijn in staan om signalen naar de huidcellen te sturen. Als het colageen in je huid breekt vormt het specifieke peptiden die de huid waarschuwen dat ze beschadigd is en dat ze nieuw collageen moet aanmaken.

 

De Liftactiv specialist routine bestaat uit volgende producten:

  1. Liftactiv peptide C Ampullen: Verrijkt met krachtige anti-aging ingrediënten: 10% pure vitamine C, hyaluronzuur en collagen specialist peptiden. De huid straalt en rimpels zijn verminderd.
  2. Liftactiv collagen specialist crème: Op basis van een zorgvuldig geselecteerde combinatie van collagen specialist peptiden, met een bewezen effectiviteit tegen de tekenen van collageenverlies op de huid. De formule geeft de huid de kracht om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan. 

 

Deze routine zorgt ervoor dat de natuurlijke aanmaak van collageen en hyaluronzuur gestimuleerd wordt. Het heeft een onmiddellijk en langdurig effect op alle tekenen van ouderdom. Het zorgt voor minder rimpels, veerkracht, stralende huid en een mooie teint.
 

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.