085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Aomix-g Capsules 80 stuks

6 reviews
Capsules 80 stuks
22,09 25,99
Op voorraad
22,09
-15%
prijs apotheek: 25,99 Je bespaart: -3,90
Voedingssupplement op basis van essentiële vetzuren : linolzuur en linoleenzuur. Essentiële vetzuren spelen een fundamentele rol in de synthese van de celmembraan, waardoor het membraan waterdicht en soepel blijft. Heeft ook een gunstig effect op de huid, cholesterol en het premenstrueel syndroom.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eigenschappen

Bevat essentiele vetzuren : linolzuur en linoleenzuur. Essentiele vetzuren spelen een fundamentele rol in de synthese van de celmembraan, waardoor het membraan waterdicht en soepel blijft. de vorming van prostaglandines, die een drijvende rol hebben in de regeling van de mestruele cyclus en de hormonale regulatie controleren de dichtheid van de huid en onderhouden de bouw en de elasticiteit ervan. regelen het transport en synthese van cholesterol

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Gynecologische: 2x2capsules 10 dagen voor de maandstonden Dermatologisch: 3x2 capsules

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Teunisbloemolie 600mg Vit E 5mg met 10% gamma-linoleenzuur en 72% linolzuur

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Aomix
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Supplementen voor de huid Droge huid
Bevat Teunisbloemolie, Vitamine E
Aangewezen bij Premenstrueel syndroom
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Natuurlijk, Premenstrueel syndroom
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Aomix-g

Goed verdraagzaam.

Patricia

Neem dit product al meerdere jaren als hormonen kuur opaanraden van gynecoloog zeer tevreden,.

Yvette

Ik gebruik het product sinds een maand en begin al resultaat te zien. Het is wel kostelijk omdat je er toch een hoeveelheid van moet innemen per dag.

Nadine

Mijn zus en ik gebruiken dit product op aanraden van onze dermatoloog gezien onze atopische huid. Wij blijven het gebruiken.

Ilse

Neem dit voor pms en voel me er stukken beter mee.

Ann

Verscheiden dermatologen raadden me dit supplement aan voor mijn problematisch droge huid. Na langdurig gebruik is mijn huid inderdaad zachter en gezonder geworden. IK heb b.v. geen last meer van exceem (op plaatsen waar kleding schuurt in de winter). maar het schilferen van mijn huid (vooral in de winter) is niet verminderd, laat staan gestopt. dagelijks smeren blijft noodzakelijk.

Marleen