Arkocaps Cacaobonen 3+1 gratis Capsules 4x45 stuks

Bestel nu deze voordeelactie van Arkocaps cacaobonen, 3+1 gratis. Dit is een voedingssupplement, op basis van cacaobonen, in de vorm van capsules. Bevordert de destockage van vetten om uw silhouet te modelleren.

prijs apotheek: € 43,60 -18%
35,75
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Gewichtsverlies, destockage van gevestigd vet.
's Morgens en 's middags 2 capsules innemen tijdens de maaltijd met een groot glas water. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.
Extrait de graine de Cacao (Theobroma cacao L.) titré en polyphénols, Cellulose, magnesiumstearaat, Hydroxypropylméthylcellulose, titaandioxide, ijzeroxide.
Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Donker, droog en koel bewaren. Afgeraden bij zwangerschap of het geven van borstvoeding.
Merk Arkocaps
Aflevervorm Capsules
Gamma Arko Afslanken
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Effect Vet verbranden
Bevat Overige
Doelgroep Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Producten in dit pakket

promo
 (0)
Arkocaps Cacaobonen

Bevordert de destockage van vetten om uw silhouet te modelleren.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!