Chiline Duo Vetverbrander 1+1 gratis Tabletten 2x60 stuks

Voedingssupplement op basis van een krachtig complex, met capsaïcine van rode peper en synephrine van bittere sinaasappel stimuleert het metabolisme en de vetverbranding. Effectief voor de verbranding en eliminatie van ontsierend vet.

prijs apotheek: € 24,95 -10%
22,46
Vetverbrander.
1 tablet bij het ontbijt en bij het middagmaal.
Agents de charge: Cellulose microcristalline; Dioxyde de silicium, Extrait standardisé de Citrus aurantium (Orange amère 6% synéphrine), antiagglomérants: Huile de coton; Stéarate de magnésium; Talc; Acide stéarique, Extrait standardisé de Capsicum annuum (Piment rouge 0,5% capsaïcine), colorants: Oxyde de fer; Dioxyde de titane; Carmin; Riboflavine, enrobage: Ethylcellulose; Triglycéride, agent humidifiant: Polysorbate, Hydroxyde d’ammonium, Acide oléique, Alginate de sodium, agent d’enrobage: Cire d’abeilles, Cire de carnauba.
Merk Chiline
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Verhoogt het metabolisme, Vet verbranden
Bevat Overige
Doelgroep Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!