Lipoféine Gewichtsverlies Softgel 60 stuks

Voedingssupplement op basis van groene thee en ortosiphon, en een complex van microbiotica stammen, in capsulevorm. Aangewezen ter bevordering van gewichtsverlies, afbraak van vetten en een natuurlijke eliminatie.

prijs apotheek: € 45,70 -15%
38,85
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Gewichtsverlies.
2 plantencapsules en 1 microbiotica capsule bij de maaltijd.
Plantencapsules: Poudre de feuille de thé vert 250mg, poudre de feuille d'orthosiphon 150mg, Enveloppe d’origine végétale : Hydroxypropylméthylcellulose.
Microbiotische capsules: Maltodextrine, Bifidobacterium lactis HN019 1 milliard d'unités, Lactobacillus rhamnosus GG1 milliard d'unités, Antiagglomérant : stéarate de magnésium, Enveloppe d’origine végétale : Hydroxypropylméthylcellulose.
Merk Arkopharma
Aflevervorm Softgel
Gamma Arko Afslanken
Type product Voedingssupplementen
Effect Afslankend, Anti-cellulite, Darm reinigend, Ondersteunt de stofwisseling, Ontgiften, Verhoogt het metabolisme, Vochtafdrijvend
Bevat Groene thee, Orthosiphon, Probiotica
Doelgroep Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!