Pharma Nord Bio-T promo Capsules 90+30 stuks

Natuurlijk voedingssupplment op basis van CLA en groene thee. Verstevigt de huid, verbetert de spieropbouw en verhoogt de vetverbranding, in de vorm van tabletten. Promopack 90+30 stuks.

prijs apotheek: € 25,75 -20%
20,60
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Bio-T (Bio-C.L.A. Plus) is een voedingssupplement rijk aan geconjugeerd linolzuur (C.L.A). Dit voedingsbestanddeel is een natuurlijk isomeer van linolzuur (LA), een essentieel vetzuur. Dankzij C.L.A. worden de opgenomen vetten bij voorkeur verbruikt en wordt de spieropbouw ondersteund. Bio-T (Bio-C.L.A. Plus) bevat naast C.L.A. ook een extract van groene thee. Dit extract heeft een antioxiderende werking en ondersteunt het dagelijkse energieverbruik. Dit is vooral merkbaar door de werking op de eetlust, de vetverbranding en de warmteproductie.

Toepassing

Dit voedingssupplement is aan te bevelen voor een betere verhouding tussen vet- en spiermassa's. Het ligt natuurlijk voor de hand dat regelmatig bewegen het energieverbruik en de vetverbranding verhoogt.
Dosering

2 x 2 à 3 capsules per dag, in te nemen zonder te openen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Te combineren met Bio-Slim (3 tabletten per dag) of Bio-Chromium (1 tablet per dag).
Pantaardige olie rijk aan CLA: 375 mg, waarvan 300 mg geconjugeerd linolzuur (C.L.A.) (isomeren cis9-trans11 en trans10-cis12 van het geconjugeerde linolzuur: 50/50). Extract van groene thee: 125 mg, waarvan 50 mg EGCG.
Merk Pharma Nord
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Sporters
Effect Afslankend, Vet verbranden
Bevat CLA, Groene thee
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Annie
    28/10/2016
    Een goed product: Helpt mij bij ondersteuning afvallen. Minder trek in zoetigheid en nog voldoende energie om te sporten. Mijn spieren voelen ook nog steeds goed. Ik ga er zeker nog mee door.