Physiomance Detox Zakjes 10 stuks

Voedingssupplement op basis van een plantencomplex en micronutriënten, in de vorm van zakjes. Ondersteunt de ontgifting van het lichaam.

prijs apotheek: € 28,10 -10%
25,29
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
1 zakje 's morgens gedurende 10 dagen. Zo nodig herhalen.
Geconcentreerd citroensap (maltodextrine), magnesiumglycerofosfaat, groene thee-extract getitreerd met 25% catechines, broccoli-extract getitreerd met 10% glucorafenes, L-taurine, citroensmaak, appelpectine, betaïne HCl, vitamine C, N-acetylcysteïne, radijspoeder, paardestaartextract getitreerd met silica, vitamine B3, zinkcitraat, zoetstof: sucralose, met selenium verrijkte gist, vitamine B6 en B9, natriumselenaat, vitamine B12.
Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 6 jaar. Wees voorzichtig bij mensen met hypothyreoïdie.
Merk Therascience
Aflevervorm Zakjes
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Lever- en galproblemen, Verstoorde darmflora
Effect Ontgiften, Zuiverend
Bevat Broccoli, Groene thee, Magnesium, Overige, Vitamine, Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!