XLS Kuur Vetverbrander Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement als hulpmiddel bij vermageringsdieet. Helpt om lichaamsvetten om te vormen tot vetvrije lichaamsmassa, bevordert de afbraak van de opgestapelde lichaamsvetten en helpt om de vetopslag te verminderen.

€ 29,95 -30%
20,97
Helpt om lichaamsvetten om te vormen tot vetvrije lichaamsmassa, bevordert de afbraak van de opgestapelde lichaamsvetten en helpt om de vetopslag te verminderen.
Dosering: 3 tabletten een half uur voor de hoofdmaaltijd. Max 6 tabletten per dag.
Garcinia cambogia, Camellia sinensis, Coffea arabica, Lagerstroemia speciosa. Deze samenstelling wordt Xanitrol gepatenteerd en heeft eigenschappen die besproken worden in deze website: http://www.xanitrol.com/the-science-behind.htm.
Merk XLS
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Afslankend, Vet verbranden
Bevat Groene thee, Overige
Doelgroep Man, Vrouw
Zonder suiker? available
Toedieningswijze Oraal

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Bundels in aanbieding met 'XLS Kuur Vetverbrander'

XLS Kuur Dag-en nacht + Vetverbrander bundel

XLS Dag-en-nacht mag samen met XLS Vetverbrander gebruikt worden, voor een extra werking . Hier kan je ze samen voordelig bestellen

promo
+
+
€ 57,90 -20%
46,32
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!