• Koop nu 3 producten van XLS Medical Vetbinder (tabletten 120+60) of Hunger Buddy en krijg het goedkoopste gratis

XLS Medical Hunger Buddy Tabletten 40 stuks

Dit is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor de behandeling en preventie van overgewicht en voor algemene gewichtscontrole.

€ 22,97
14,93
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Bevordert het verzadigingsgevoel:

Hunger Buddy zwelt op tot 200 x zijn oorspronkelijke formaat zoals een ballon. Er wordt een dikke, onverteerbare gel gevormd die 30-43 % van uw maag vult. Dat vertraagt de vertering, zodat u een aangenaam verzadigd gevoel hebt. 94 % van de gebruikers sprak van een matig tot sterk gevoel van verzadiging.

Houdt eetlust en hongergevoel onder controle:

De dikke, stroperige en onverteerbare gel die wordt gevormd, beperkt het contact van het voedsel met de verteringsenzymen en van voedingsstoffen met het absorberende oppervlak van de darmen. Daardoor hebt u een vlakkere en langere glucoserespons na een maaltijd (en hebt u geen suikerpiek). Zo hebt u minder eetlust, minder knagende honger en zin in eten.

Voor de behandeling en preventie van overgewicht.

Neem 30 minuten vóór uw hoofdmaaltijden twee capsules met een groot glas water, en indien nodig,1 of 2 capsules tussen de maaltijden in, om kleinere porties te eten en snackaanvallen te vermijden. 
Elke capsule bevat: Actief bestanddeel: Redusure™, een gepatenteerde mix van voedingsvezels met hoge zwelcapaciteit. Hulpstoffen: kaliumbicarbonaat, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat. Het veiligheids- en tolerantieprofiel van Hunger Buddy is grondig onderzocht. Hunger Buddy bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen, zout of bewaarmiddelen.

Neem maximaal negen (9) capsules per dag en combineer niet met andere producten die de eetlustremmen.

Merk XLS
Aflevervorm Tabletten
Gamma XLS Overige
Type product Medisch hulpmiddel
Effect Afslankend, Eetlust remmen
Bevat Opzwellende vezels
Doelgroep Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
  08/02/2019
  Ik heb het de laatste tijd gebruikt, maar het vermindert de honger helemaal niet.
  18/11/2018
  Heb een pil in een glas water gedaan. Resultaat is dat het na een half uurtje wat dikker word, een beetje een milkshake dikte. Daardoor heb je het gevoel sneller vol te zitten. Je noet wel veel drinken erbij
  31/10/2018
  Efficiënt product.
  13/05/2018
  Werkt prima om honger te onderdrukken
  14/01/2018
  Werkt helemaal niet.
  25/12/2017
  Het is een echt geweldig product, ik geloofde er aanvankelijk niet in, want ik heb veel geprobeerd, maar het werkt wel.
  17/08/2017
  goed product de buddy goed resultaat en super snelle bezorging
  28/07/2017
  Sinds ik dit pak (3maanden) ben ik 7 kg vermagert. Ik snoep minder en neem minder tussendoortjes. Als ik toch effie een hongeraanval krijg pak ik één extra tablet tussen 2 maaltijden. Na een tijdje ben je het minder eten en snoepen gewoon en gaat het gemakkelijker. Ik heb altijd 2 pilletjes bij in mijn tas.
  08/07/2017
  Werkt totaal niet
  16/06/2017
  Ben al 2-3 kilo verloren, het werkt dus! Het voelt goed aan in de maag en zorgt ervoor dat ik minder honger heb.
  27/04/2017
  Ik heb het gevoel dat het wel een beetje helpt maar niet extreem. Hongergevoel blijft maar is iets getemperd
  31/03/2017
  Goed product. Je gaat er minder snacks van eten.
  23/02/2017
  Hunger buddy is mijn nieuwe buddy. Doet wat het belooft, de eetlust remmen. Werkt goed voormij
  18/01/2017
  Werkt totaal niet. Zowel ingenomen een half uur voor de maaltijd (2 capsules) met een groot glas water, als tussen maaltijden door (ook zelfs tot 2 capsules) en 0,0 effect! Teleurstelling voor zoiets duurs.
  15/01/2017
  Nog maar pas getest en nu al mij favoriet in mijn handtas. Had altijd honger tussendoor en nu ik Hunger Buddy gebruik 'overleef' ik tot de volgende maaltijd zonder te snoepen. Doordat ik veel minder onnodige suikers binnenkrijg voel ik me ook veel fitter. Ik heb ook het gevoel dat dit positief zal zijn voor mijn weegschaal...:-)