Oenobiol Haar verstevigend Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement voor haar en nagels op basis van cystine, biotine, zink en blauwe bosbes extract. Draagt ​​bij aan de voeding van het haar en nagels intern. Bosbessenextract helpt de microcirculatie van het hoofdhaar te activeren.

€ 22,00 -10%
19,80

2 tabletten per dag, tijdens een maaltijd, gedurende 3 maanden.
L-Cystine, cellulose microcristalline, lactose, amidon de maïs (agents de charge), talk (anti-agglomérant), acétate de zink, silice (anti-agglomérant), niacine, hydroxypropyl cellulose, hypromellose (agents d'enrobages), stéarate de magnesium (anti-agglomérant), maltodextrine, extract de fruit de myrtille (Vaccinium myrtillus), acide pantothénique, dioxyde de titane, oxyde de fer (colorants), vitamine B6, carboxymethylcellulose sodique (agent d'enrobage), vitamine B1, vitamine B2, sulfate de cuivre, dextrose, lécithine de soja (agents d'enrobages), biotine, Vitamine B6 (Pyridoxine).
Merk Oenobiol
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor haar en nagels Betere kwaliteit haar en nagels
Bevat Biotine, Cystine, Vitaminen B-complex, Zink

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    24/10/2016
    Een supplement waardoor je huid gaat stralen je haren en nagels gezonder worden.Mijn haren zijn ook steviger en dikker geworden,