Bronchostop Duo hoestsiroop Siroop 200ml

Geneesmiddel op basis van droog extract van tijm en vloeibaar heemstwortelextract. Verlicht slijmhoest, irritatie van de keel, en gepaard gaande droge hoest.

€ 12,99 -10%
11,69
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Verlicht irritatie in de keel en bevordert het ophoesten van slijm.
Volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar: maximum 6 x 15 ml per dag. 15 ml iedere 3 à 4 uur en tot 4 x per dag.
Er zijn zowel overgevoeligheidsreacties als maagklachten bij geneesmiddelen met tijm waargenomen. De frequentie van optreden is niet bekend.
De werkzame stoffen in dit middel zijn:15 ml (= 16,7 g) oplossing bevat: 120 mg droog extract van de gedroogde bovengrondse delen van de bloeiende Thymus vulgaris L. en/of Thymus zygis L., overeenkomend met 840-1560 mg gedroogd tijmkruid. (Extractiemiddel: water). 830 mg vloeibaar extract van de gepelde, gedroogde wortel van de Althaea officinalis L., overeenkomend met 59-69 mg gedroogde heemstwortel. (Extractiemiddel: water). De andere stoffen in dit middel zijn: Xylitol, methylparahydroxybenzoaat, propylparahydroxybenzoaat, frambozensapconcentraat, frambozenaroma, xanthaangom, citroenzuurmonohydraat (E330), maltodextrine, Arabische gom (gummi arabicum E414), gezuiverd water.
Door een gebrek aan informatie is het afgeraden om het medicijn in te nemen tijdens de zwangerschap of tijdens de borstvoeding.
Merk Bronchostop
Aflevervorm Siroop
Type product Geneesmiddel
Type hoest Droge hoest, Hoest met slijmen
Leeftijdscategorie Vanaf 4 jaar, Voor volwassenen
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Bronchostop Duo hoestsiroop is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.