Xanthium 200mg Capsules 100 stuks

Medicijn op basis van theofylline, in de vorm van capsules. Aangewezen voor de preventie en behandeling van bronchospasmen geassocieerd aan astma, chronische bronchitis en emfyseem. Niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar.

9,23
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Chronische bronchitis, astma, emfyseem.
Zie bijsluiter of indicatie arts.
Zoals elk geneesmiddel kan ook dit geneesmiddel bijwerkingen hebben, al krijgt niet iedereen daarmee te maken. Deze effecten zijn vaak te wijten aan inname van te hoge doses en kunnen bestaan uit :
• Immuunsysteemaandoeningen : overgevoeligheidsreacties, urticaria, pruritus met trombocytopenie en hemorragische diathese. Meer zelden: cont actdermatitis, exfoliatieveerytrodermie die gepaard gaat met bronchospasme.
• Endocriene aandoeningen/Voedings- en stofwisselingsstoornissen: hypokaliëmie, hyperglycemie, hypofosfatemie, hypomagnesiëmie, secretie van antidiuretische hormonen, lipidenafwijkingen, porfyrie;
• Zenuwstelselaandoeningen: slapeloosheid, nervositeit, hoofdpijn, prikkelbaarheid, beven, convulsies;
• Hartaandoeningen/Bloedvataandoeningen: ritmestoornissen, hypotensie of hypertensie, palpitaties, roodheid;
• Ademhalingsstelsel-, borstkas- en mediastinumaandoeningen : versnelde ademhaling, ademhalingsstop, respiratoire alkalose ;
• Maagdarmstelselaandoeningen: misselijkheid, maagpijn, braken, diarree, gebrek aan eetlust, bloederig braken, maag- en slokdarmzweer.
Theofylline (monohydraat) 200 mg
Niet geschikt voor kinderen onder 6 jaar.
Merk Xanthium
Aflevervorm Capsules
Type product Geneesmiddel
Type hoest Hoest met slijmen
Leeftijdscategorie 6 tot 12 jaar, Voor volwassenen
Generisch middel? not available
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? not available

Xanthium 200mg is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.