A.Vogel Bioforce Crème 30ml

Vette crème tegen huidirritatie op basis van planten .Helend en verzachtend.

€ 7,49 -20%
5,99
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Eigenschappen

Arnica montana werkt onder andere ontstekingsremmend, antiseptisch en pijnstillend. Calendula officinalis werkt ontstekingsremmend en bevordert de wondgenezing.Hamamelis virginiana werkt onder andere samentrekkend,verbetert de doorbloeding en daardoor de vorming van nieuwe huid.Hypericum perforatum werkt ontstekingsremmend en wondhelend.Salvia officinalis werkt ontstekingsremmend en desinfecterend.Sanicula europaea werkt desinfecterend en remt schimmelgroei
Huidirritatie, zoals luieruitslag, een gevoelige huid; doorliggen, ter voorkoming van.
Hypericum perforatum 14,5%, Calendula officinalis 4,3%, Salvia officinalis 2,9%, Sanicula europea 2,9%, Arnica montana 1,2%, Hamamelis virginiana 0,2%. Crèmebasis: Adeps lanae, Helianthi annui oleum, Aqua,Cera flava en Parfum.De crèmebasis bevat wolvet.
Merk A.Vogel
Aflevervorm Crème
Gamma A.Vogel Crèmes
Type product Fytotherapie
Effect Genezend
Aangewezen bij Huidirritatie, Tepelkloven
Gedeelde ervaringen
  04/11/2018
  Help zeer goed bij korstjes in de neus ! Jaren lang heeft mijn dochter gesukkeld met neuskorsteb , zelfs verschillende neuszalven door nka Arts hielpen niet ! Echt een superzalf !
  08/03/2018
  De crème is heel goed ook fijn voor schrale handen en huid ik gebruik het al jaren . Zelfs bij verbranding van de huid door sterke rode pepers ik had mijn handen met water af gespoeld dat ging verbinding aan met de peper ik stond te dansen van de pijn net als bij een gewone verbranding .Mijn dochter wist er raad op en smeerde mijn handen met de crème in heel even werd het heviger maar daarna was de pijn weg.
  16/09/2015
  Werd mij aangeraden door de vroedvrouw om mijn tepels te verzorgen na de borstvoeding, hielp veel beter dan de zalf uit het ziekenhuis. Enkel de geur is niet zo aangenaam.