Confort aid poeder Spray 150ml

Spray tegen jeuk en hinderlijke geuren, speciaal voor in gips en verpakte lichaamsdelen.

€ 19,99
16,19
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Poederspray tegen reuk en geur onder gipsverband met flexibel spuitstuk. Is 4 à 6 uur actief en mag meerdere malen per dag aangewend. De koelende spray wordt op de jeukende huid aangebracht, verdampt en verfrist. Zo wordt de opbouw van irriterende hitte, vocht en jeuk vermeden. Een fijn laagje talk blijft op de huid achter, houdt ze droog en reduceert wrijving tussen gipsverband en huid. De onaangename geurtjes die kunnen ontstaan onder het gipsverband worden verdreven en vervangen door een aangename geur die lang aanhoudt. Niet aanbrengen op open wonden.
Merk Confort
Aflevervorm Spray
Type product Verzorgingsproduct
Effect Jeukstillend
Aangewezen bij Jeuk
Gedeelde ervaringen
  12/07/2018
  Het is verfrissend en stilt de jeuk. Wel vindt ik er maar een kort effect aan zitten. De 4 uur zonder jeuk haal ik niet. Ook is de bus snel leeg.
  09/11/2016
  Omdat mijn been in het gips zat en ik veel jeuk had dit product besteld. Het werkt erg verfrissend en jeukstillend. Ik had veel plezier gehad aan di product
  23/05/2016
  deze spray besteld i.v.m. een gipscorset met pijp. Snelle levering en de spray is heel verfrissend, heerlijk met warme dagen. Door de spuitstukken kon ik goed de spray aanbrengen tussen dit grote gips. En bleef ik fris ruiken.
  12/12/2015
  Werking van product is prima, Nadeel is dat je huid er erg door uitdroogde